For et år siden…

For et lille år siden fik jeg mit eksamensbevis og titlen civilingeniør, og i den anledning kom mine forældre på besøg i det nordjyske og fejrede dagen med mig, imens vi gjorde klar til flytning. Jeg havde bagt den lækreste jordbærtærte for at fejre mig selv og kræse om mine gæster, og den var et stort hit!

Et år senere sidder jeg på Sydsjælland og i går da jeg talte om jeg ville bage boller, fik Mille overbevist mig om at jeg burde lave en kage også. Så jeg lavede jordbærtærten igen. Og mums filibaba den er god! Det er lidt af et projekt at lave den, men det er al arbejdet værd! Dem fra bageren måler sig ikke med den hjemmelavede!

Mille var med i køkkenet, dog mest som fotograf. Men hun tog de flotteste billeder som virkelig sætter gang i savlet! Nomnomnom. Opskriften finder i her.

Recent Posts

6 Responses to “For et år siden…”

 1. 13. June 2011

  Janne Reply

  Ååååh! Godt jeg lige har spist frokost. Hold kæft den ser lækker ud. Også meget mere lækker en bagerens egen :)

 2. 13. June 2011

  Stina Reply

  Hjemmelavet jordbærtærte er altså også noget af det bedste i verden! Jeg har også min helt egen opskrift, og de er altså helt fantastiske – men ja, noget dyre og tidskrævende, så det er ikke en kage jeg laver uden lejlighed – også fordi at så ville jeg bare ende med at spise den hele selv, haha.

  Jeg er stadig helt forelsket i jeres feriemål! Jeg så Mama Mia for første gang i går, og har nu lagt al min kærlighed på de små græske øer.
  Jeg har ellers aldrig været til charter/sol/klassiske-turist ferie, men jeg må indrømme at det altså hiver og trækker i mig nu – og hvor kan man dog komme billigt afsted!

 3. 13. June 2011

  admin Reply

  @Janne: Den må du prøve en dag. Den er helt suveræn!!

  @Stina: Ja det er fantastisk! Og ja nok meget godt det ikke bare lige er sådan at lave 😛 Kunne da være jeg skulle se Mama Mia så, så jeg kan komme lidt i den rette stemning. Uh jeg elsker jo alt hvad der har med charter/sol at gøre. Hehe. Og btw, hyggeligt at du er tilbage igen! 😀

 4. 15. June 2011

  Emma Reply

  Et ord… YUM. 😀

 5. 15. June 2011

  Annette Reply

  Mmm, hvor ser den bare lækker ud 😀

 6. 15. June 2011

  admin Reply

  Den er også lækker! Kan helt bestemt anbefale alle at lave den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*