ADVENT

Glædelig første søndag i advent!

Endelig kan vi begynde at jule og hvis der er noget jeg holder af, så er det i den grad julen! Det er som om at al den fine udendørsbelysning, hyggelige stuevinduer, glade mennesker og meget andet løfter humøret så meget at det næsten ikke gør noget at det er mørkt om morgenen når man står op og mørkt når man kommer hjem igen.

Med til julen hører naturligvis advent og dekorationer. Jeg elsker at lave juledekorationer og har fundet min egen stil, som jeg synes holder år efter år 😉 Jeg er ikke så stor fan af dekorationer med glaskugler og alt for moderne ting. For mig er juledekorationer indbegrebet af gran, mos, buksbom, kristtjørn, kirsebærlaurbær og i det hele taget naturen.

I går fik jeg shoppet lidt julegaver og bagefter kørte jeg hjem til de gamle, hvor jeg har hygget til i dag. Mutti og jeg var tidligt i gang i dag. Hende med at bage æbleskiver til fryseren og mig med at lave dette års dekorationer.

Jeg startede med en tur i haven, hvor jeg plukkede buksbom, kirsebærlaurbær-blade, kristtjørn med de flotte røde bær og lidt grene fra frugttræerne.

Beklager den lidt svingende billedkvalitet. Lyset i disse dage er svært at arbejde med!

Jeg indtog spisebordet i køkkenet, mens jeg så Weekend Weekend og kunne sludre med Mutti der bagte æbleskiver. Første mission var kalenderlys-dekoration til Mutti.

Næste projekt var adventsdekoration – også til Mutti.

Adventsdekorationen blev pyntet med en nisse og blev holdt simpel og hyggelig.

Det sidste projekt af den slags, for i dag, blev min egen adventsdekoration.

Jeg laver næsten altid min adventsdekoration i en bestemt kurv, og med disse fyrfadsholdere. Noget andet der ofte går igen når jeg laver dekorationer er bast. Synes det er så fint og super sødt at lave sløjfer af eller til at binde rundt om 3 små grene/pinde/kanelstænger/whatever. Kanelstænger er i øvrigt en anden ting jeg holder meget af. De både dufter og er rigtig pæne og naturlige i en dekoration.

Jeg blev kørt hjem i løbet af eftermiddagen og er ved at lade op til endnu en hård uge. I mens kan jeg sidde og nyde den første julestemning i lejligheden, i form af min fine dekoration.

Har i også fået lavet fine dekorationer, til jeres hjem her i weekenden?

Article Tags :
Related Posts

Discussion about this post

  1. SGK says:

    Hi, I love these candle holders. Please could you suggest where I could get some like this? All the ones I have seen here in UK are the type you can’t insert into the oasis base.

    Thank you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *