American Eagle Fair Isle Clog

Kender i den følelse man kan få, hvor man ved at noget bare er meant to be?

I New York fik jeg øjnene op for den bedste butik ever, American Eagle Outfitters. My God jeg kunne købe mig fattig derinde! Ved mit første besøg blev mine øjne draget mod noget og jeg kunne ikke helt slippe det af syne igen. Det var lidt som om de kaldte på mig.

Det mindede lidt om træsko med det fineste strik på. Et eller andet i mig trak på smilebåndet, for de var sådan lidt grimme på den fede måde. Tilpas klodsede til at man ved de bare MÅ have den bedste pasform ever! Jeg tænkte sundhedssandaler / Eccos fodformede / Clogs med et touch af de norske fjelde og ild i pejsen, hvis i ved hvad jeg mener. Navnet på dem er: AE Fair Isle Clog.

Da min fod rørte sålen (der i øvrigt er beklædt med det blødeste uld) var det så englene sang. Det var meant to be! De passede bare sammen og jeg kunne mærke hvordan jeg kunne leve i de her ALTID! Kvaliteten er fuldstændig i top og jeg har boet i dem siden jeg kom hjem fra New York. Jeg tror godt de kan bruges udenfor, men jeg bruger dem nu bare indenfor som sutsko. Men hvis i skal til USA, så gør jeg selv en tjeneste og smut forbi American Eagle Outfitters, det kan jeg ikke forestille mig i vil fortryde! Hvis i ikke skal derover kan i shoppe på deres webshop, de sender også til Danmark 🙂 Men vær obs på told og moms. De her koster $34,50, jeg fik endda 20% rabat pga. Black Friday Sale. Men det er altså under 200 kr, hvilket jeg synes er yderst rimeligt for noget i så god kvalitet!

I får lige lidt flere billeder af mine nye bedste venner… Jeg som gik og troede jeg aldrig skulle have clogs. Tsk tsk. I det mindste er de ikke grimme og lavet af plastik/gummi/whatever.

Article Tags : ,
Related Posts
Min lille have
Liselund Slotspark på Møn

4 Discussion to this post

 1. maria says:

  ej hvor er de da fine…

  Jeg kan godt lide dem… dejligt at du er så glade for dem

 2. Rikke says:

  Synes de ser rigtig gode ud som sutsko – og de behøver altså ikke være kønne! 🙂

 3. Rebecca says:

  Jeg kan ikke huske, om det var American Eagle Outfitters vi var inde i, da jeg var i USA sidste sommer – men jeg ved bare, at jeg købte nogle fantastiske dejlige ballarina-sko (jeg stadig bruger – men er pænt slidte) af mærket American Eagle. 🙂

 4. admin says:

  @Maria: Tak 🙂

  @Rikke: Lige præcis. Og synes de er sådan lidt charmerende på en anderledes måde. 😛

  @Rebecca: Det har det garanteret været. De havde rigtig mange fede ballerinaer også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *