Now Reading
Bali | Hoteller

Bali | Hoteller

bali_kort

Nu varer det efterhånden ikke så længe før turen går til Bali og jeg er begyndt at være rigtig spændt. Vi har to en halv uge til at boltre os og vi har bestemt os for at bo fire forskellige steder.

Vi lander i hovedstaden Denpasar og derfra skal vi videres til Seminyak, Ubud, Gili Trawangan og Sanur inden turen går vest over igen.

Seminyak

Billeder af Horison Hotel Seminyak Bali, Seminyak
I Seminyak skal vi bo på hotel Horison Seminyak Bali. Vi har fire nætter i et deluxe værelse med en dobbeltseng og to enkeltsenge. Eftersigende er der et lækkert badeværelse med badekar og der stilles badekåbe og hjemmesko til rådighed. Vores indre nørd vil nok sætte pris på den gratis trådløse internetadgang, hvis vi ellers kan løsrive os fra det 42″ store LCD tv. Fik jeg nævnt at der også er aircondition, vaskemaskine og tørretumbler? Det skriver de i hvert fald… Det med vaskemaskine og tørretumbler på eget værelse vil jeg se før jeg tror på det. Alt sammen til den nette sum af 2.200 kr. for os begge to.

seminyak_beach

Seminyak er kendt for at være lidt mere luksuriøs end de omkringliggende byer. Der er moderne restauranter og barer og der er en mere afslappet atmosfære end byen Kuta i nærheden, som vist er berygtet for at være lidt Sunny Beach agtigt.

På Seminyak beach strækker de grå sandstrande sig så langt øjet rækker og solnedgangen skulle være fabelagtig at se herfra.

Uden at vide det med sikkerhed, kunne jeg forestille mig at vi vil bruge en dag eller to på at udforske lidt af Balis vestkyst og det nordlige Bali, mens vi har base i Seminyak. Vores ambition er at opleve det ægte Bali og stikke lidt af fra turismen, men naturligvis skal vi også have dasedage, hvor vi bare skal læse bøger og blive brune!

Ubud

ubud2

sri_bungalows_08

Ubud er det kulturelle centrum på Bali og er berømt for sine mange gallerier og kunstneres workshops. Vi skal efter nøje overvejelse bo på hotellet Sri Bungalows. Det vindende argument i Milles øjne var, at adressen er Monkey forest street… Og så var løbet ligesom kørt. Men jeg er total klar på at gå ture blandt rismarker og kigge på flotte templer, når vi kommer til Ubud! Og så skal vi naturligvis finde ud af om det der Monkey forest er noget de mener i bogstaveligste forstand 😉 Vi skal bo i Ubud i fire dage og har betalt ca. 1500 kr. tilsammen.

Ubud bliver stedet hvor vi kommer i “zen” med os selv og bliver klar til næste stop på vores rejse.

Gili Trawangan

Gili-islands

Vi fik hurtigt overbevist os selv om, at vi skulle besøge Gili Øerne, når vi alligevel skulle helt ud på de indonesiske kanter. Det er tre små øer der hører til Lombok, som er nabo-ø til Bali. De skulle være et lille stykke af paradis og når man først har smagt på paradisøer en gang, så har man behov for at se nogle flere. Jeg har selv haft glæden af at besøge både Fiji og Cook Øerne, mens Mille endnu har den oplevelse til gode. Men nu skal vi bo på Gili Trawangan, som er den største af de tre øer. Vi skal sejle dertil fra Bali, men vi har endnu ikke besluttet hvorfra. Vi regner med at hotellet er os behjælpelige med at vejlede os i dette. Men der er faste daglige overgange fra et par forskellige steder på Bali.

Gili-Trawangan-Beach-with-view-of-Boat-and-Islands

SONY DSC

Vi har booket fem overnatninger på Bale Sampan Bungalows. Prisniveauet er generelt højere på Gili-øerne end på Bali og det skulle især kunne mærkes ift. dagligvarer og vand osv, som jo skal sejles eller flyves derud. For de fem overnatninger har vi betalt 2.500 kr. for to personer, hvilket vi dog på ingen måde synes er dyrt i disse omgivelser!

Lige rundt om hjørnet er der skønne steder at snorkle og underskønne strande, som vi naturligvis skal udforske. I vores bungalow skulle der være gratis wi-fi og en terasse med udsigt over de omkringliggende haver. Der er fem minutters gang til diverse restauranter og 15 minutters gang fra havnen. Vi har talt om at leje cykler og komme rundt omkring på øen og så har vi også talt om at besøge de andre to Gili Øer (Gili Meno og Gili Air).

Sanur

sanur-beach1

Sanur er en typisk charter destination på bali. Her er børnevenligt med lækre strande, roligt vand og en promenade med restauranter og gode butikker. Byen er kendt for aftenmarkeder med alt muligt gejl og de lokale afgrøder.

I Sanur er der en årlig dragefestival, som vi havde håbet vi kunne ramme mens vi boede her. Jeg har dog læst mig til at den finder sted mens vi er i Ubud. Så måske vi skal lave en lille afstikker.
Billeder af Puri Dalem Hotel, Sanur

I Sanur skal vi bo på Puri Dalem hotel, som er et familievenligt sted. Hotellet skriver at gæster får gratis transport indenfor 3 km samt en strandbus. På værelserne er der møblerede balkoner eller gårdhaver med udsigt til pool eller haven. Der er gratis wifi og lækre badeværelsesfaciliteter.

See Also
De naturlige pools i Porto Moniz, Madeira

puridalem

Vi har fire overnatninger i Sanur, inden turen går tilbage til Danmark igen. For disse overnatninger har vi betalt ca. 1500 kr. for os begge to.

 

Vi er positivt overraskede over hvor meget hotel man kan få for pengene på Bali. Nu har vi naturligvis ikke oplevet det på egen hånd endnu, men udfra billeder og anmeldelser er det gode hoteller vi har fundet til yderst rimelige priser.

I alt bliver det til 17 overnatninger for i alt 7.700 kr for to personer. Dvs. en gennemsnitspris per nat på ca. 450 kr. for to personer.

Flybilletter har vi købt via ticket.dk til 15.000 kr. for os begge og vi flyver med Lufthansa.

Men rundt regnet får vi 2½ uge på Bali for knap 11.500 kr. inkl. hotel og fly per person i juli måned. Det er selvfølgelig en stor udskrivning, men jeg synes faktisk ikke det er dyrt når man tager i betragtning hvad 14 dage på mallorca koster i samme periode.

Nå, men egentlig bare en opfordring og måske lidt inspiration til andre. Det behøver ikke at ruinere feriebudgettet at rejse langt væk. Ofte er det billigere at være turist på de her kanter, end de typiske charterdestinationer som vi danskere rejser til.

Jeg laver naturligvis en opdatering når vi har været afsted.

Hvor skal du hen på sommerferie i år?

(Indeholder affiliatelinks)

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (3)
 • Hold op, hvor ser det fantastisk ud!!! Jeg har aldrig været så interesseret af den del af verden som rejsemål, men du sælger den godt nok godt! 😀 Og jeg synes bestemt ikke, at prisen er særlig høj i forhold til, hvad det ser ud til at I får for det.. Glæder mig meget til at høre om turen og se masser af billeder 🙂

 • Ej, altså, Anja – det ser helt utroligt fantastisk ud! Kan godt forstå du glæder dig heeeeelt vildt.

  Skønne hoteller og smuk natur – jeg glæder mig til at følge med fra sidelinien og tage del i rejsen – når nu jeg ikke skal ud at rejse i år.

  Rigtig god ferie!! (Ved godt det er i god tid, men så er det sagt) 😀

 • Hej Anja

  Håber I får en rigtig god tur til Bali og nyder omgivelserne. Naturen skulle være fantastisk der hvor I har valgt at være. I min familie har vi en ven, der lige er blevet gift med én fra Bali, og som dansker når man rigtig, rigtig langt for pengene derovre. Selv i de såkaldt “dyre” byer og områder. 🙂 Generelt skulle folk være utrolig flinke derovre, men pas på hvis I tager en form for taxi eller lign. for rigtig mange kører uden kørekort og kører altså også derefter. Jeg har fået tippet at det godt kan betale sig at kigge sig lidt godt for og tage de lidt dyrere taxier, for at komme sikkert frem. 😉

  Jeg læste også lige din opdatering ang. din far – Det er godt at høre at han er hjemme igen og har det godt efter omstændighederne. Jeg håber det bedste for dig og din familie. <3

  Og så til det jeg egentlig ville sige; jeg har lige bladret tilbage i dit arkiv og fundet dine indlæg om Paris. Tusind tak for diverse tips – Jeg står for at skulle til den franske hovedstad om lidt over en måned, for første gang, så rejsetips er altid velkommen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top