Billeder fra Cook Islands

Indlægget du leder efter er flyttet til Home & Away.

Recent Posts

5 Responses to “Billeder fra Cook Islands”

 1. 8. April 2009

  Belinda Reply

  Åh nogle skønne og smukke billeder! Man længes helt efter sydens sol 😀

 2. 8. April 2009

  Rikke Reply

  Hvor lækkert! :) hehe
  Det er som taget ud af et postkort jo! 😉 utroligt der kan være så smukt nogen steder

 3. 8. April 2009

  Stina Reply

  Hvor ser der bare lækkert ud! Ih, jeg har lyst til at tage af sted med det samme! Haha, men det ville nok ikke være så smart, for jeg er stadig ikke helt rask.. Det lyder heller ikke særligt hyggeligt atvære syg dernede:/

 4. 8. April 2009

  Rikke Reply

  Kan jeg sgu godt forstå :)
  Ja præcis :) Det er bare tit synes jeg at jeg har en masse at sige – men synes også det er synd for mine besøgende de skal læse en mega lang blog :( – det er nok mere overskueligt hvis det bliver delt op, og så kan man også bedre tillade sig at smide en blog ind når der er et eller anden som man lige kom i tanke om xD

 5. 8. April 2009

  Rebecca Reply

  Sikke nogle flotte billeder. :) De får mig til at længes efter en masse sol og varme 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*