DIY armbånd

diy armbånd

Jeg har vist fået fortalt et par gange, at jeg blev helt fjollet med at knytte DIY armbånd. Det startede med de helt klassiske ovenfor, hvilket jeg fik meget sjov til at gå med i min ferie.

diy armbånd

Og så begyndte der at ankomme nogle af de ting jeg bestilte over ebay, bl.a. nylonsnor i de fedeste farver. Jeg var i Panduro hobby og lede efter nogle led, men fandt ikke noget der fungerer helt optimalt. Synes den i det blå armbånd er for stor og den i det lilla er lige lille nok. Så måske de bare skal anvendes på en anden måde. Men jeg fik da i hvert fald øvet mig på knytteteknikken!

diy armbånd

Dernæst fulgte det her regnbuefarvede DIY armbånd, som jeg endnu ikke har gået med, selvom det faktisk er ret cool. Måske jeg snart skulle indvie det? Ellers giver jeg det i gave til min venindes datter S 🙂

Det bedste jeg hidtil har modtaget fra ebay, ud over den fine nylonsnor, det må være de her vinger. Jeg elsker dem. Først synes jeg de var lige store nok, men så fik jeg lavet det her:

diy armbånd

Og det har praktisk talt hængt på min arm lige siden. Jeg elsker det! Dem må jeg lave nogle flere af, med andre farver snor.

snor til hjemmelavet armbånd

For to uger siden var jeg i København og besøge Mille, som bor lige ved siden af en Smyks butik. Jeg havde læst gode omtaler og måtte straks ind og købe nogle småting. Det lyserøde og det grå bånd kostede 9 kr meteren og det lilla 12 kr for en meter. Jeg mener at rhinstenskæden kostede 60 kr for en meter, men er lidt i tvivl.

ringe til diy armbånd

Jeg købte også nogle overprized, men dog fine, guldringe.

stjerne smykke vedhæng til diy armbånd

Og små stjerner til 2 kr stykket.

diy armbånd

Shop materialer til DIY armbånd på Ebay

Med den stødt voksende samling, måtte jeg have styr på materialerne og fandt en gammel æske i gemmerne til snoren. Og så troede jeg lidt af det skulle stoppe her, mens jeg venter på de sidste ting fra Kina. Jeg har en idé om at postbuddet mistænker mig for at være stofmisbruger med alle de små kuverter, der er godt forsejlede, som kommer langvejs fra. Sjældent har jeg modtaget så mange pakkesedler som jeg gør nu. Somehow kræver nogle af kuverterne fra kina en underskrift, så må på posthuset og hente nogle af dem. Bl.a. de her to nedenstående, som dog ikke helt levede op til mine forventninger.

 

smykke vedhæng

Jeg synes den er super sød den her, men den er bare lige voldsom nok til mit lille håndled synes jeg. Hvad kan man så bruge dem til? Nogle forslag?

 

smykke vedhæng

Jeg kan ikke helt finde ud af den her. Jeg synes den er super cool her på billedet faktisk, men det ligner lidt at der skal ligge noget i den. Så nu skal jeg lige overveje at bestille nogle glass domes eller et eller andet. Eller bare leve med at de ser sådan ud. Det må jeg lige overveje…

 

Smykkebutikker

Anyways, som sagt havde jeg ikke planer om at købe mere foreløbig. Lige indtil i dag, da jeg opdagede en butik præcis som smyks, lige her i min by – bare meget meget billigere! Smykke Galleriet hedder den. Jeg troede den var ny, for har altså aldrig lagt mærke til den før, selvom den egentlig er relativ stor. Nå, men den har altså ligget der i 5½ år, fortalte den flinke dame mig. Det er jeg glad for at høre, for så tyder det jo på at den ikke lukker lige med det samme, når den allerede har været der så længe.

smykke galleriet i næstved

Jeg fik fyldt min lille kurv med mere snor og nogle forskellige vedhæng jeg skal prøve at lege lidt med. Snoren koster her 2 kr. pr meter, for præcis samme snor som smyks tager 9 kr for! Så der er altså penge at spare her. Hun har også en webshop, hvor man kan købe de samme ting, så den tænkte jeg at jeg lige ville fortælle om i tilfælde at andre er hoppet med på bølgen med de hjemmelavede smykker.

smykke galleriet i næstved

På vej hjem rundede jeg lige Søstrene Grene for at købe nogle små akrylælsker, til at opbevare nogle af tingene i.

Er jeg den eneste der leger med diy smykker i disse tider? Jeg er ret overbevist om at jeg skal have produceret lidt mere her i weekenden i hvert fald 🙂 Og nu ved jeg, hvor jeg skal gå hen når jeg mangler materialer. Jubiii 😀

 

 

Related Posts

3 Discussion to this post

 1. Amalie says:

  Hej Anja,

  Fed fed ide med at lave armbånd selv, ligger også at leger med tanken om at lave nogle armbånd igen 🙂
  Det der med at få løb for det kreative gen, det er lige mig!

  //Amalie
  Nailsandbeauty.dk

 2. Helle says:

  Elsker også selv at kytte armbånd! Og så er ebay altså bare perfekt, for der findes virkelig alt til ingen priser 😀 Jeg sidder selv og forsøger at finde nye, fede idéer til seje armbånd -er mest til de mere diskrete 🙂

 3. anonym says:

  Hvordan får du de to ‘sider’ til at hænge sammen?! (billede 1 de armbånd der ligner sådan nogle : >>>>>) Når jeg laver dem bliver det til to stribede snore, og ikke et armbånd med >>>> på 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *