DIY Bogmærker – Perfekt gave til bogormen

diy bogmærker - lav selv bogmærker

En dag da jeg sad og læste random blogs, faldt jeg over en tutorial til at lave de fineste bogmærker. Jeg bogmærkede den og vendte jævnligt tilbage til siden og tænkte at det måtte jeg lave en dag.

Min mor og min søster sluger bøger på stribe og de var oplagte aftagere af bogmærkerne. Jeg holder også selv af at læse, men får ikke gjort det i ligeså høj grad som dem.

Kan i huske jeg talte om hjemmelavede julegaver? Well, det var dem her jeg talte om. Monster-mærkerne, som jeg kalder dem.

De er faktisk enormt praktiske, fordi de ikke falder ud som et almindeligt bogmærke har tendens til at gøre.

diy bogmærker - lav selv bogmærker

Det er kun fantasien der sætter grænser for udformningen af dem. Jeg holdt mig dog til de små monstre.

diy bogmærker - lav selv bogmærker

Jeg har tilfældigvis en større samling af karton, papir, gamle udklip med sjove mønstre på der måske kan bruges til et eller andet, og endelig kom de til sin ret 😉

diy bogmærker - lav selv bogmærker

Jeg lavede 6 stk da jeg var igang, jeg har åbenbart ikke fået taget billede af den sidste, som A skyndte sig at hapse en dag hun var på besøg. Men Mutti og Mille fik 2 hver i julegave og jeg beholdt selv et enkelt.

Det shiny grønne karton stammer faktisk fra vores ferie i England engang omkring år 2000! Det var fra noget fodboldmuseum/hall of fame et eller andet med fodbold, hvor vi fik en A4-størrelses brochure. Jeg har ikke gemt indholdet, men skyndte mig i hvert fald at gemme forsiden og bagsiden af den, og nu er den gået i arv til Mille i form af et bogmærke – tal lige om genbrug og miljøbevidsthed 😉

De vakte stor begejstring og jeg bliver selv så glad hver gang jeg åbner min bog og ser det lilla monster kigger på mig. Det er da hyggeligt.

De var super lette at lave, hvis man bare følger gennemgangen. Hun har endda lavet et ark der er lige til at printe ud og lave skabeloner af, smart huh?!

Related Posts

3 Discussion to this post

  1. Tina says:

    Hvor er de sjove 😀 Rigtig god idé at give dem som julegaver til et par læseheste.

  2. […] mønstre og er sikker på at de en dag bliver del af noget godt! Måske jeg skulle lave nogle flere bogmærker, der ville de vist egne sig […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *