En dag i solen

image

Jeg har tilbragt dagen i det solbeskinnede århus sammen med 3 gode venner. Var deroppe ved 11 tiden hvor jeg mødtes med gruppebuddy og ducky til en dejlig frokost i solen nede ved åen. Resten af eftermiddagen blev brugt i en park, hvor gruppebuddy’s kæreste stødte til. Super hyggeligt og dejlig varmt. Har fået en masse sol og har haft en rigtig rar dag. Nu sidder jeg i toget igen og er på vej hjem. Er omkring odense nu, så der går nok lige 2,5 time inden jeg rammer præstø igen. Men har min ipod der er fyldt op med musik og en god krimi at læse i.
Har i nydt solen idag?

Recent Posts

2 Responses to “En dag i solen”

  1. 19. April 2011

    Kira Reply

    Vejret har bare været så fantastisk i dag, at man simpelthen ikke kan andet end være i godt humør! Og din dag lyder nu også voldsomt hyggelig. 😀

  2. 19. April 2011

    Rebecca Reply

    Årh, det lyder hyggeligt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*