Endnu et armbånd

Jeg gik knyt-amok igen i dag og fik kreeret endnu et armbånd til mit lille armparty. Denne gang avancerede jeg og lavede et v-formet mønster i stedet for det stribede, som jeg viste i går. Jeg har taget nogle work in progress billeder, som jeg kan lægge op hvis det har interesse?

Jeg er lidt vild med farverne, som jeg tror vil matche min tøjstil ret godt.

Nu er sommeren vist overstået for denne gang, så jeg er rykket indenfor igen. Nu har jeg ellers næsten været ude siden i mandags og har vist endda fået mig en lille tan og kun ganske få streger af rød farve på mine skuldre. Og det er slet ikke så slemt som det plejer at være, når jeg er ude i solen for første gang i sæsonen. Og ja det er jo lidt trist at sige at der faktisk ikke har været decideret sommer før nu, på trods af at vi lige om lidt har august. Anyways, det gør mig i hvert fald ikke spor at min planlagte “efterårsferie” blev til sommerferie i stedet for. Det var en god planlagt ferieuge! Og har været vældig kreativ med flere projekter end dem jeg har vist her på bloggen. De andre kommer snart op, eller når de er færdige that is.

Nu holder jeg resten af weekenden med indendørs hygge, dejlig mad, kreative projekter og serie i tv’et. Er allerede træt af det der OL, det kan godt tage at fise ud af mit tv…

Har i nydt sommerugen mon?

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *