Feriebilleder: Masser af farver

Disse feriebilleder er mest fra bazaren i Alanya og så lidt random stuff. Enjoy

Photobucket

En af de mange butikker der sælger lamper og andet lir til at hænge op rundt omkring. Det ser ret tacky ud når man sådan ser det i de mængder, men jeg var meget tæt på at købe en af de der hængelamper med mange små i, for tror virkelig den kunne have potentiale i den rette sammenhæng. Blev dog ved tanken i denne omgang. (Foto af Mille)

Photobucket

Se selv hvor fine de var up close. Som sagt lidt overvældende med alle de farver, men i den rette kombination kunne det være fedt. (Foto af Mille)

Photobucket

Det var ikke kun lamper, men også diverse mavedanser-bælter-slash-nederdele. (Foto af Mille)

Photobucket

Og lyskæder er de bestemt ikke blege for at bruge! I love it! Havde det været for 12 år siden var min kuffert stoppet til randen med lyskæder. Arj okay, det er sgu kun fordi jeg ikke fandt nogle dernede at jeg ikke købte det 😉 Who am I kiddin’. (Foto af Mille)

Photobucket

Mille derimod var kommet til Hello Kitty heaven og fandt flere potentielle must haves. Hun holdt sig dog overraskende nok i skindet i begge uger! (Foto af Mille)

Photobucket

Det var straks værre da hun kom i Converse-heaven! (Foto af Mille)

Photobucket

Vi har grint utrolig meget af de her mannequinner som har en ordentlig popo. Vi synes faktisk det var ret cool i stedet for bare at vise en flad stram nummi. Men de ser altså bare helt deforme ud de bjørn borg hipsters når de kommer på sådan en model. (Foto af Mille)

Photobucket

Photographer on the job

Photobucket

Mig på en random restaurant i Alanya (foto af Mille)

Photobucket

En af de mange tyrkere der gik helt i selvsving når de så Mille og hendes kamera. Mille endte med at købe et par solbriller dernede, men det er enormt vanskeligt at se skoven for bare træer, som i måske kan fornemme. De går i hvert fald ikke ind for minimalistiske udstillinger.

Photobucket

Te, te og mere te… Og krydderier.

Photobucket

Poolhygge med gode bøger og luftmadrasser. Nice!

Faktisk var der mange flere ting fra bazaren jeg gerne ville have vist jer, men det var virkelig svært at få billeder uden at der kom en ivrig sælger der ikke var til at slippe af med igen. Så det var noget med afledningsmanøvrer og at tage chancen når der ikke var nogen i syne. Jeg ville blandt andet gerne have vist jer noget vi stødte meget på dernede og grinte utrolig meget af. Et såkaldt onepiece som egentlig bare er en sparkedragt uden fødder til voksne og børn… Vi undrede os utrolig meget over hvem pokker der ville gå i sådan noget, men i går gav Mille mig svaret: Kissie… You know – den svenske blogger der er mest kendt for at provokere og ligne en bimbo… Okay, i får lige et par billeder fra Kissies blog.

Photobucket

Hvad siger i, var det noget for jer? Skal lige siges at de her er meget pænere end dem vi så, but still… Jeg siger kravledragt er et no-go når du er mere end 1½ år gammel…

Article Tags :
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

4 Discussion to this post

 1. Line says:

  sikke nogle flotte billeder 🙂 jeg vil så gerne til tyrkiet nu. Den lampe der er altså fin på sin helt egen måde, bestemt potentiale 😀

 2. admin says:

  Ja det synes jeg også 🙂

 3. Eeyorenyk says:

  ARGH! Mine øjne! Mine øjne!

  Anja for pokker… Her sidder man roligt, midt i sin morgenmælk og nyder en masse fine billeder, helt uskyldig… Og så klasker du lige DET DER op i fjæset på en. *hulk* Der burde da være en advarsel mod Bimbo-billeder nederst i indlægget. *Gys*

  Sindssygt flotte billeder I fik taget dernede – Er vildt misundelig. Hvilket kamera havde I med? 🙂
  … Og så måtte man jo lige ind på Truntens blog for at se om det virkelig stod SÅ slemt til… Og JA, det gjorde det da! Åh gud, det er traumer jeg aldrig kommer mig over igen da… Og så er den dragt da bare IKKE cool – Hverken hjemme, i sengen, på badeværelset eller i… Biografen?! O_o Seriøst, hvem tager der der på når de skal ud af døren? O_o

 4. admin says:

  Hahaha Eey 😛 Vil jeg huske fremover 😉
  Mille har et spejlrefleks Canon EOS 450D tror jeg, eller 400. Eller noget i den stil. Jeg har brugt min mobil eller et ældre olympus digital kamera.
  Onepiece er for viderekommende (og Kissie obviously!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *