Gode råd til Las Playitas/Fuerteventura?

Dagen i dag står på at få styr på rodet på ovenstående billede… Beklager den lidt slørede kvalitet, mine lidt morgentrætte øjne synes det så fint ud på kameraet 😉 Men ja, det er en kuffert! Belønningen for at få pakket alt hvad jeg ejer ned i den og dernæst få det begrænset til 20 kg, skulle gerne være nedenstående billede!

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal klare den udfordring, for min pakkeliste synes længere end nogensinde før. Men jeg ender jo sikkert med at gå på kompromis, selvom jeg helst ikke vil.

Nogle derude som har været på Las Playitas, eller evt. Club la santa sport, som har gode fif til hvad man skal have med? Naturligvis træningstøj og alm. tøj. Kan det betale sig at ofre et halvt kilo af vægten på spinningsko, eller kan det bedre svare sig at leje dernede? Hvad er bedst at have med til de kolde aftener? Jakke/cardigan/hættetrøje? Eller noget andet…

Var på Tenerife sidste år og synes at klimaet var skønt. Men så vidt jeg kan læse mig til er der en del vind på Fuerteventura, og lige nu forestiller jeg mig det værste i mine tanker. Sådan går det når man læser for mange anmeldelser :/ Så nu vil jeg bare kigge på billedet med den fine pool og den skyfri himmel og satse på at det ser sådan ud når vi kommer.

Nå, men min lørdag skal altså gå med at pakke og udøve mirakler inden for 20 kg’s grænsen… Hvad skal i lave?

 

Article Tags : ,
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

Discussion about this post

  1. maiken says:

    åhr, jeg har været på fuerte ventura, og det er en af mine bedste ferie minder!!! Den bedste oplevelse var ture op i de sovende vulkaner og turen over til nabo øen for at besøge grotter. smukt… jeg vil rigtig gerne opleve det igen.

    god tur søde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *