Now Reading
Godt, billigt og centralt beliggende hotel i London

Godt, billigt og centralt beliggende hotel i London

ferie i london

Jeg er netop kommet hjem fra en ferie i London og jeg ville gerne dele en god hoteloplevelse med jer. Jeg synes nemlig selv at det kan være lidt af en jungle at finde et godt hotel til prisen som opfylder ens behov og læser med glæde om andres gode oplevelser. Og det lykkedes i den grad min veninde og jeg at finde et hotel vi var tilfreds med.

 

billigt hotel i london

 

Tune Hotel Paddington

Det var egentlig lidt tilfældigt at vi faldt over det da vi søgte rundt på nettet, men det der overbeviste os – udover prisen – var at det på tripadvisor havde fået højere klassifikation end hvad hotellet selv havde givet sig. Det må da være et godt tegn? Den egentlige klassifikation er 2½ stjerne men brugerne giver den 4½ stjerne på Tripadvisor og der var udelukkende positive tilbagemeldinger.

Konceptet på Tune Hotels er ret simpelt. Du betaler for det helt basale som en seng og et fint værelse med rengøring hver 3. dag og så er der mulighed for at tilkøbe services som internet, tv, hårtørrer, ekstra rengøring osv. Vi kunne dog læse os til at det meste var inkluderet i prisen, hvis vi bookede gennem Hotels.com, hvilket vi valgte at gøre. Tune er en kæde som også har hoteller andre steder i London og flere steder i østen, bl.a. Thailand og Malaysia.

billigt hotel Paddington twin room london

Billedet her er hotellets eget, men det var præcis sådan vores værelse så ud, bortset fra en anderledes placering af vinduet. Jeg synes ofte at man oplever at billederne er markant anderledes fra virkeligheden, hvorfor jeg altid bruger tripadvisor til at se brugernes billeder… Men her var der altså overensstemmelse.

billigt hotel i london

Det eneste negative jeg har at sige ift. værelset var at badeværelset var meget lille og hvis man er meget høj vil man nok kunne have problemer ift. at sidde på toilettet uden at knæene støder ind i væggen. I hvert fald i det værelse vi havde. Derudover var er en glasdør med mat glas ud til badeværelset og den lukkede ikke specielt tæt, så der var en lille revne mellem dør og dørkarm og meget lydt. Men altså ikke noget der generede voldsomt synes jeg.

See Also
Long Beach, Phu Quoc

Hotellet er nybygget, rent og pænt og vi har kun oplevet god service fra medarbejderne. På den anden side af gaden er der et supermarked (Tesco) som har 24 timers åbent og hotellet ligger i et område med en masse små cafeer, starbucks, Pret A Manger, Pubs, mange arabiske spisesteder, McDonalds, KFC mv., så der er rig lejlighed for at finde både morgen, middag og aftensmad i området. Derudover så ligger undergrundsstationen Edgware Road 5 minutters gang den ene vej og Paddington Stationen 8 minutters gang den anden vej, hvilket gør at man har alle muligheder for at komme rundt i byen uden for meget besvær. Det er også muligt at gå ned til Oxford Street (Marble Arch enden) på ca. 10-15 minutter.

Vi var som sagt yderst tilfredse med vores ophold på Tune Hotel Paddington og har allerede aftalt at det også er der vi skal bo næste gang vi skal til London. Vi gav ca. 630 kr. per overnatning, hvilket jeg synes er en fair pris for et hotel af den standard med den placering i byen.

Jeg håber du kan bruge mit hotel tip hvis du står og skal til London, jeg har selv stået i bl.a. Paris og følt mig gevaldig snydt over hotellets standard ift. de billeder vi så, så jeg googler fra nu af altid grundigt inden jeg bestiller mit hotelværelse og sætter som sagt pris på andres anmeldelser 🙂

Indeholder affiliatelink

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (4)
 • Fedt indlæg – jeg synes netop også, at det kan være lidt af en jungle af finde de gode, men billige hoteller! Men også lidt farligt indlæg, for nu har jeg jo virkelig lyst til at tage til London 😛

  Af andre London-hoteller kan jeg i øvrigt anbefale Ambassador’s Hotel og Royal National Hotel, som også begge er centralt placerede hoteller til en billig pris og med god standard.

  • Haha, jeg beklager at det smitter 😉 Jeg kunne også godt klare en tur igen snart er jeg sikker på.
   Og fedt med et par andre anbefalinger også! Altid rart at høre godt om det fra andre i stedet for at nøjes med anmeldelser kun!

 • Ser ud som en god anbefaling.
  Nu er der jo altid mange mennesker i London. Hvis man vil udenom englændernes hovedferie om sommeren, hvornår skal man så besøge byen? MVH Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top