Hjemvendt

Jeg tænkte at jeg hellere lige måtte stikke hovedet forbi bloggen inden jeg starter på arbejde igen på mandag og hverdagen går sin gang. Jeg er hjemvendt fra dette års sommerferier, som for mit vedkommende betød knap tre uger på Bali og en uge i Spanien. Lige nu nyder jeg en uge herhjemme inden det går løs igen.

Bali var i den grad en oplevelse, som jeg gerne vil fortælle meget mere om ved lejlighed, når jeg har fået sorteret billeder og absorberet alle mine indtryk. Indtil videre får i nedenstående postkort som ret godt illustrerer hvordan vores ferie var. Hvis i har yderligere interesse kan i også følge med hos Mille, der også har lagt lidt billeder op fra vores første destination på Bali.

bali1-2

bali2-2

bali3-2

bali4-2

bali5-2

bali6

bali7-2

bali8-2

bali9-2

bali10-2

bali11-2

Jeg håber at i allesammen har haft en skøn sommerferie – man må jo sige at vejret har været godt herhjemme. Typisk det år hvor man vælger at rejse hele sin ferie væk næsten 😛

Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

2 Discussion to this post

 1. Lise says:

  Hej (: *sms*

  Kan godt være at du nu tænker åååh nej har hun nu tænkt sig at skrive en sperm mail rundt på forskellige blogger nej er det ikke jeg ville bare fortælle dig personligt at jeg nu har fået egne domæn og det er der frem over du skal skrive til mig jeg håber at du vil gå forbi min blog skrive en dejlig hilsen i min gæstebog så vil jeg blive glad (:

  Men skal lige siges jeg er igang med at opdater bloggen og endnu ikke er færdig med den endnu (:

  http://www.dytbat.dk

  Mnage knuser fra Lise

 2. Faymary says:

  Sikke en fin blog!

  Tjek gerne min ud og deltag gerne i min giveaway!
  http://faymaryhuish.bloggersdelight.dk/2013/08/giveaway/

  / Faymary, Villa Villekulla xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *