Hjemvendt fra Las Playitas

Jeg vendte hjem fra ferie i går aftes ved 20 tiden, lettere træt oven på flyveturen osv. Men her er der ingen tid til at hvile på laurbærrene, så jeg stod op i morges (frisk og frejdig) kl 6.15 for at tage på job og er lige kommet hjem for ikke så længe siden. Nu er jeg for alvor træt 😉

Anyways, jeg har haft en super skøn uge som jeg gerne vil fortælle meget mere om. Men I ved nok, der er både tøj der skal vaskes, praktiske gøremål i lejligheden, madlavning, job og en seng der skal soves i, som jeg også lige skal have styr på. Jeg har små 900 billeder på mit kamera, som også lige skal sorteres igennem, så jeg kan udvælge de bedste til de indlæg jeg planlægger.

Indtil jeg kommer dertil kan i lige få et par snapshots…

Vores lille lejlighed med 2 senge, 2 sofaer, tv, spisebord, køkkenhjørne, badeværelse og altan. Så fin altså! Og for første gang nogensinde har jeg nu oplevet at et hotel syd på har rigtige dyner og ikke dumme lagner eller tæpper! Yay 😀

Jeg har fået trænet pænt meget! Sammen med en masse andre og under blå himmel. Skøn skøn måde at træne på! Mindre skønt for min hovedbund som fik postkassefarve efter første dag. Så lærer man det (igen igen igen) på den hårde måde, at man skal tage hårbånd/bandana på fra starten.

Picture perfect omgivelser!

Nå, det var hvad i fik i denne omgang. Nu skal jeg have lavet noget aftensmad og så står den på afslapning i aften!

Article Tags : ,
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *