Hjemvendt

Jeg er netop hjemvendt efter to uger i Tyrkiet med min mor, hvilket også forklarer at der har været en smule stille herinde. Jeg har dog haft computeren med, men har med vilje valgt at holde lidt blogfri. Jeg har dog uploadet en del billeder på instagram undervejs (o_anja_o).

To uger er gået med at sole, bade, sole, bade, spise god mad og med et par kulturelle oplevelser. Det var perfekt og lige hvad jeg havde brug for. Vejret har været perfekte 30-35 grader og stort set skyfrit alle dage, pånær lige i går, hvor der var en del skyer og der faldt et par dråber regn i løbet af formiddagen.

Turen hjem var lettere anstrengende. Hvis i har fløjet fra Antalya lufthavn kan i nok nikke genkendende til at det er en ufattelig støjende og træls lufthavn. Der sad vi to timer og næsten holdte os for ørerne. I flyet blev vi omringet af børn med heftigt temperament og en baby. Det var stort set umuligt at slappe af… Så nu er jeg træt!

Har fået fyldt køleskabet, fået lidt mad og nu er jeg faktisk klar til at gå i seng. Nøj hvor bliver det dejligt at komme ind i min egen seng under min dyne. Og så skal jeg ellers lige love for at det er blevet efterår herhjemme. Brrrrr….

Jeg tjekker ind i løbet af den kommende uge med lidt flere billeder osv. På mandag er der jobstart igen, tirsdag har jeg fødselsdag og fredag en venindeaftale. Har allerede en lille smule stress, men det venter jeg lige lidt med til på mandag. I morgen skal jeg bare tulle rundt herhjemme… Og vaske tøj 😛

Article Tags :
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *