Home sweet home

Jeg er efter hvad der føles som en lang rejse, endelig hjemme igen. Jeg er så træt i mine små øjne og føler stadigvæk at jeg flyver – i ved den der lidt rystende fornemmelse i hovedet.

Flyveturen kan ikke ligefrem kategoriseres som en af de bedre i mands minde… Jeg havde ellers hørt godt om Continental Airlines, men min egen oplevelse er ikke just anbefalelsesværdig.

Da jeg bestilte min billet fik jeg mulighed for at vælge sæde og valgte en vinduesplads som jeg foretrækker når jeg flyver. Derfor var jeg noget overrasket da jeg får at vide da jeg tjekker ind i Newark, at der kun er midterpladser tilbage. Havde i forvejen haft problemer med at tjekke ind, da den ikke ville læse mit pas og damen pludselig måtte rende med både min billet og mit pas, så kunne ikke lige overskue at gøre det store nummer ud af det. Der har jo heller ikke været så meget at stille op alligevel, når flyet er helt fyldt op. Men synes det er ret ringe…

Anyways, bider det i mig og tænker at så længe der så bare er noget god underholdning på flyet, så går det nok alligevel.

Jeg kommer så til at side mellem en tysk pige, som også rejser alene, og en stor fyr der læner nakken tilbage og åbner munden på vid gab og snorker højlydt hele vejen fra Newark til en time før Hamburg. Den eneste grund til han vågner der er at jeg bliver nødt til at prikke ham på skulderen så vi kan komme ud og på toilettet inden vores blærer sprænger. Hvis man kan sove 8 timer i træk i flyet og rent faktisk gør det (hvilket jeg faktisk finder lidt misundelsesværdigt – det er sgu en nem måde at klare sig igennem turen på), så bør man sgu satse på en vinduesplads… Men måske han har været ligeså uheldig som mig.

Nå, men ham her var altså temmelig stor, ikke tyk men bare stor. Jeg føler mig temmelig klemt og komforten er ikke just i højsædet. Det er også et almindeligt rutefly og ikke et af de store som jeg fløj med derovre, så der var heller ikke særlig meget benplads. Igen holder jeg humøret højt ved at tænke på at der på denne flyvning er bedre film og serier end lufthansa havde den anden vej. Jeg startede med at se “Bridal Wars” og bagefter så jeg “The hangover”. Sidstnævnte er altså en seriøst sjov film, som jeg nød at gense. Lige indtil 10 minutter før slutningen eller sådan noget hvor min skærm fryser og filmen stopper. Det samme gør sidemandens skærm. Yes… Så sidder man der ude på atlanten med 5 timer tilbage af turen og ryster pga. “Moderat turbulens” og har ikke længere nogen underholdning. Vi kan se at alle de andres skærme virker, så vi afventer og tænker det vender tilbage. Efter en time kalder vi på noget personale der straks reagerer og går sin vej, som for at fikse det. Der sker dog ingenting og en time senere gør vi så det samme igen. Igen sker der ikke noget. Da jeg så får vækket den store fyr for at komme på toilettet spørger jeg så damen hvad der egentlig sker, for nu har vi sagt det to gange og har ikke hørt noget som helst og det virker stadigvæk ikke. De havde så prøvet at resette den 3 gange, men det virkede ikke. You don’t say so…

Var sgu pænt bitter over at skulle sidde der som en lus klemt mellem 2 negle og ikke kunne lave en skid. Jeg kunne ikke sove pga. ikke eksisterende komfort og mine øjne var så trætte og tørre pga. al den udsugning i flyet, at det var svært for mig at fokusere på at læse. Så er det altså en lang tur!

Anyways, jeg kom da hel til Hamburg, hvor jeg skulle vente en times tid på mit connecting flight til København. Det blev så også en halv time forsinket, men afsted kom jeg da.

Jeg tror nok jeg fik blundet en lille halv time i flyet, registrerede nærmest ikke engang at flyet lettede. Men da jeg åbnede øjnene kunne jeg se helt snedækkede landskaber. Meget hyggeligt at se hvordan både Tyskland og Danmark var helt hvidt.

DaddyO var så sød at vove sig ud i vejret for at hente mig i CPH. Det var jeg godt nok glad for, for var godt nok træt! Måtte lige vente lidt derinde, da vejret var lidt værre end forventet, men det gik heldigvis hurtigt.

Turen hjem var flot og hvid. Jo længere syd på vi kom, jo mere snestormsagtigt blev det. Nu fraråder de også al udkørsel hernede, så det var vist meget godt timet med min hjemkomst. Havde vist været meget mere besværligt i morgen.

Nå, men jeg gik direkte til køjs da jeg kom hjem ved middagstid og Mutti vækkede mig 17.30. Jeg er stadigvæk meget træt, så tror snart jeg smutter i seng igen.

Jeg vender tilbage i morgen 🙂

Article Tags :
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

7 Discussion to this post

 1. Mathilde says:

  Velkommen hjem! 😀

 2. Linda Eg says:

  Ja, velkommen hjem… 🙂 Og det er super træls med en ikke-komfortabel hjemrejse… for man vil bare gerne HJEM, så hurtigt som muligt… eller sådan har jeg det i hvert fald. 🙂

  Du må meget gerne skrive hvor mange penge du ialt fik brugt på turen (når du lige får tid til det) altså inklusiv rejsen 🙂

 3. Karina Marie Madsen says:

  Velkommen hjem, jeg har slugt alle detaljer om din tur, det har været skønt du har gidet opdatere så meget undervejs 🙂

 4. Rikke says:

  Velkommen hjem:-)

  Har du ofte rejst alene? Og synes du at du fik set det du ville derover, eller kunne du godt have brugt mere tid?

  Uh, vil virkélig gerne til New York..

 5. Rikke says:

  Hov, min webadresse blev vist skrevet lidt for hurtig;-)

  http://www.rikke-strikke.blogspot.com

 6. admin says:

  Mange tak allesammen 🙂

  Rikke: Mange tak. Ja altså jeg har rejst indenrigs alene utallige gange de sidste 5 år, og har rejst alene rundt til og i Australien, New Zealand og nogle stillehavsøer i 8 måneder, og så har jeg været på et par ture alene til England (hvor jeg dog mødtes med en veninde derovre). Så jeg er ret erfaren i at rejse alene 🙂
  Jeg havde 9 dage derovre og synes det var meget tilpas. Måske en dag for meget når man er alene. Men hellere det end en dag for lidt. Jeg kunne godt forestille mig at der er mere at se hvis man nu ikke rejser alene. Det er fx ikke så fedt at skulle tage ind og se et broadwayshow alene (i min optik i hvert fald :)) men det ville jeg bestemt overveje hvis jeg havde en veninde med.

 7. Linda says:

  Velkommen hjem ! Sikken tur ! 😀

  /Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *