Hurtig, nem & lækker rutebilslagkage

Lagkage får vi kun når der er fødselsdag eller andre særlige lejligheder – og sådan bør det nok også forblive for sundhedens skyld. 😉 Men for nylig fik jeg pludselig lyst til at lave en lagkage med rutebiler i, og så måtte jeg jo føre det ud i livet. Jeg ved ikke helt hvad der trickede dét, men smages det skulle det altså.

Jeg kan godt lide den kreative frihed der kommer med lagkager. Man kan putte hvad som helst i man kan lide, og med stor sandsynlighed vil det stadigvæk smage godt. Frugt, chokolade, krymmel, creme, syltetøj .. You name it, og det kan gå an!

Rutebilslagkagen er hurtig at lave

Denne rutebilslagkage må uden tvivl være en af de mest simple og nemme lagkageopskrifter man kan kaste sig ud i. Jeg gætter på det max tog 15 minutter at bikse det hele sammen og få sat den på køl. Jeg brugte ingen frugt i denne omgang, af den simple årsag at jeg glemte alt om det i det menneske kaos der var i Føtex en lørdag eftermiddag.

Skulle jeg lave den igen ville jeg uden tvivl bruge friske jordbær til toppen, og måske skiver af banan indeni. Men hver sin smag. Denne simple udgave af en rutebilslagkage kan også sagtens gå an – og mere end det, den er faktisk rigtig lækker. 🙂

Perfekt til den travle familie

Til dig der er på udkig efter en nem opskrift på en lagkage de fleste kan lide, så vil jeg uden tvivl anbefale rutebilslagkagen. Lynhurtig, få ingredienser og med en smag der kan overbevise de fleste smagsløg om at det er en sand fest at spise. Server den til børnefødselsdagen og du er garanteret en home run!

En ting er sikkert, det er i hvert fald ikke sidste gang jeg laver denne lækre rutebilslagkage. Læs med herunder hvor du får opskriften. God fornøjelse!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *