Hvilke lamper skal vi vælge?

Et af de største dilemmaer jeg forudser at vi kommer til at have i vores nye hus er, hvilken belysning vi skal have.

Huset er smukt og klassisk hele vejen igennem og jeg kunne rigtig godt tænke mig at finde nogle lamper som passer til stilen i huset og som samtidig har lidt kant på den ene eller anden måde. Lamper er ikke noget jeg har dyrket specielt meget tidligere og dem jeg har nu passer ikke nødvendigvis særlig godt sammen. Derfor har jeg brugt lidt tid på at søge efter inspiration på Pinterest.

lampecollage

Vi kommer til at få en lys spisestue der er i direkte forbindelse med køkkenet. Der er store franske vinduer på begge sider  og en brændeovn i enden. Spisebordet er i lyst træ og vi regner med at det kommer til at være slået ud i fuld længde da rummet godt kan bære et stort bord. Collagen ovenfor er noget af det der lige nu inspirerer mig meget. Og på collagen nedenfor har jeg prøvet at finde nogle konkrete forslag til lamper jeg godt kunne arbejde med.

lampe-collage

Affiliatelinks:

1. Loftlampe Retro     2. Loftlampe Canon    3. Loftlampe Spring
4. Loftlampe PS MASKROS    5. EOS Pendel fjer    6. Loftlampe Hoopy
7. Loftlampe Roseville   8. Loftpendel Sikri    9. Loftlampe Rondo

Lige nu er jeg vist mest stemt for noget der er relativt fyldigt. Jeg elsker nummer 5 med fjer, men ved ikke helt om jeg synes den egner sig til en spisestue, måske i entreen eller soveværelset! Nummer 6 og 7 kunne også godt være nogle favoritter.

Jeg glæder mig til at stå i rummet og til at se vores spisebord stå der. Så er jeg ret sikker på at jeg pludselig kan se hvad vi skal vælge.

Hvilke lamper er du mest til i en spisestue?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *