Hvilken sovetype er du?

Jeg faldt over en lidt sjov artikel på BT igår. Den omhandler hvordan man kan udtale sig om folks personlighed udfra deres sovestilling.

Fakta: Hvilken sovetype er du

Fosterstilling: Den mest almindelige måde at sove på. 41 procent – fortrinsvis kvinder – sover på denne måde. Personer, der sover i fosterstilling, er ofte følsomme personer, som hvor hårde de end måtte syne udadtil, er bløde som smør inderst inde.

Stokkestilling (strakt, på siden og med hænderne langs kroppen): 15 procent af alle sover i denne stilling. Personerne beskrives som sociale mennesker, som foretrækker at være en del af en gruppe..

På siden med hænderne frem for dig: 13 procent sover på denne måde. Der er tale om meget åbne personer, der dog kan være en smule kyniske og mistænksomme.

Soldaterpositionen (på ryggen med hænderne ned langs siden):
Otte procent sover på denne måde og der er generelt tale om meget private og reserverede mennesker. De gør ofte ikke det store væsen af sig, men stiller høje krav til både dem selv og andre.

Frit fald-positionen (på maven med hænderne oppe): Syv procent sover på denne måde. Der er tale om udpræget selskabelige mennesker – ofte en smule skøre (på den gode måde, altså)

Søstjernen (på ryggen med hænderne oppe)
: Fem procent sover på denne måde. Der er tale om mennesker der har let ved at få gode venner og som altid træder til når andre har brug for hjælp.

Jeg synes det er lidt sjovt faktisk. Det passer i hvert fald ret godt på mig selv og dem jeg kender 😛

Hvad tror I at jeg er? Og hvad er I selv?

[Kilde]
Related Posts

10 Discussion to this post

 1. Irene says:

  Jeg er delvist frit fald, delvis fosterstilling..Jeg så det i Go Morgen DK, det var godt nok underholdende at se en studievært kravle rundt på gulvet og demonstrere det! 🙂

 2. Mille says:

  Jeg tror sgu jeg er nummer 3. Kynisk og mistænksom – det passer vist ganske udmærket. :b

 3. Marie says:

  Jeg er som smør 😉

 4. Charlotte says:

  De 3 sidste åbenbart. Samt udpræget A-menneske som altid vågner aaaalt for tidligt :S

 5. Rebecca says:

  Jeg er vist fosterstillingen! 😛

 6. Linda Eg says:

  Jeg er en god blanding af fosterstillingen og frit fald… Tror det passer okay, en skam der ikke står mere om personlighederne 🙂

 7. Rikke says:

  Fosterstilling, Frit fald og søstjernen 😛 … ja, det er meget blandet hehe

 8. Emma Lovise says:

  Jeg kan ikke lige sige hvilken soveposition der passer på dig, men jeg ved at jeg sover i fosterstilling, og en enkelt gang eller to er jeg faldet i søvn i ‘Frit fald’ positionen 😉 Men sjovt er det da – og hvor er billedet af katten bare nusser! 😀

 9. Belinda says:

  Jeg er småskør 😀 på den gode måde!

 10. Så må jeg jo være selskabelig og lidt skør 🙂 HAHA.

  Mvh. Michelle-Marie
  http://miss-michellemarie.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *