I do not smell!

 

Jeg har i denne uge fået en konto hos Google Analytics. Eller det har jeg haft længe, men det har ikke virket før nu. Og nu synes jeg jo sådan noget statistik er lidt sjovt.

På billedet ser i de 10 mest brugte søgeord som leder folk hen til min side… Desværre er punkt nr 9 (naturligvis 100% sandfærdig) den der får folk til at bruge kortest tid på siden, mens punkt nr 5 får folk til at bruge i gennemsnit 16:42 minutter på min side… Foruroligende? I think so! Så dårligt lugter jeg sgu da heller ikke! Det mest skræmmende er at der er 10 der har søgt på lige præcis dét siden i fredags, og de 16 minutter er GENNEMSNITSTIDEN! Fnys…

Men jeg noterer mig at folket elsker muffins… Jeg vil overveje at finde nogle flere muffinsopskrifter så jeg kan gøre jer endnu mere glade 🙂

Related Posts

6 Discussion to this post

 1. Malsen says:

  Ha ha – det er sgu’ da humor! 😀
  Kan nu godt forstå at du lidt tænker “WTF?!” 😀

  Jeg har overhovedet ikke tålmodighed til at finde rundt i G.A. – aner ikke, hvordan f…jeg skal finde ud af alt det data. Jeg er humanist for crying out loud! 🙂

 2. De der tider skal man tage med et gran salt er min erfaring; ved mange står der 0:00, og det er ikke nødvendigvis fordi folk har klikket direkte videre, men fordi GA af en eller anden grund ikke har kunnet registrere ophøret; og så regnes de heller ikke med i gennemsnittet.

  Og iøvrigt, 5’eren – den ville jeg da ikke være urolig over, for folk lærer åbenbart noget om folks hygiejne generelt, det behøver jo ikke være møntet på dig; og hvis de går så meget op i hygiejne, og synes du lugter, ville de nok ikke blive så længe?

 3. Nete says:

  Fniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis,hvor er det sjovt!!!
  En fin combo af muffins,sved og hoopzumbalækker, juicepressende tøs:-)
  Må da vist hellere tjekke det dér G.A ud… bumbum!
  og ja tak til flere muffins – altid!
  <3 nete

 4. admin says:

  Malsen: Don’t worry. Selvom jeg kan kalde mig selv for ingeniør om 2 måneder, så fattede jeg heller ikke brik af det. Jeg har opgivet 3 gange, og først da jeg satte mig ned med nogle tutorials fik jeg det til at funke. Og hvad får man så serveret? Hehe 😛 Ved ikke helt om jeg skal blive fornærmet 😉

  Leo: Det beroliger mig lidt 🙂 Synes bare det er lidt pudsigt at hvis de leder efter noget med dårlig hygiejne at de bliver her så længe 😛

  Nete: Haha, ja det er en spøjs sammensætning 😛

 5. Jens says:

  Hej Anja

  Sidder og roder med Analytics nu.. Kan ikke finde ud af hvilken php-fil “sporingskoden” skal indsættes i. Kan du hjælpe lidt der?

  Jens

 6. admin says:

  Hej Jens.
  Jeg satte koden ind i en widget, for jeg kunne heller ikke lige genneskue det. Men det ser ud til at virke fint 🙂
  Mvh Anja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *