Jeg er i gang!

Endelig har jeg fået gang i min træning igen. Det har jo stået lidt stille i den første måned jeg har boet i den nye lejlighed, inden Fitness World åbnede her i byen. Og nøj hvor har jeg savnet det!

Jeg har ikke prøvet så meget endnu, men det skal jo lige passe ind i planerne osv. Har dog været på et par cykelhold og har også været øm i hele kroppen siden torsdag efter en super god times stram op.

Her til aften stod den på en times BikeFit Energy, hvilket var rigtig godt – og hårdt! Jeg skal godt nok lige vænne mig til at der ikke er noget display på cyklerne. Det savner jeg i den grad, for det er super svært at vurdere “hvor god jeg er”, hvis det giver mening. Når man er vant til at kunne se distancen, watt, antal omdrejninger, estimat af kalorieforbrænding mm., så er man altså helt handicappet uden. Et andet “problem” er at jeg er vant til at instruktøren siger at vi fx kører med 90 omdrejninger i minuttet. I Fitness World refererer de til procent af max puls. Det er dælme vanskeligt når man ikke er i besiddelse af et pulsur. Hvordan ved man så at nu går vi fra 80 til 92 %? Haha. Nå, men den ene instruktør sagde noget med at når man ikke længere kunne trække vejret gennem næsen og måtte bruge munden, så var det over 80. Eller noget i den stil. Det gode er, at man nok bliver bedre til at lytte til musikken og følge beatet. Har i hvert fald taget mig selv i et par gange i at lukke øjnene, for at koncentrere mig om rytmen. Ellers nidstirrer jeg instruktørens ben og prøver at følge rytmen (altid noget han sagde at det kunne vi bare gøre, ellers kunne det måske godt misforstås at man sidder der og glor lige i skridtet på en mand i meget stramme bukser. Haha).

Jeg har i hvert fald skrevet et pulsur på ønskelisten til jul, for det får jeg i hvert fald brug for. Hvordan gør i det, i jeres centre? Er det normalt at referere til maxpuls?

Og er der nogen der har gode fif til køb af pulsur hovedsageligt til spinning? Hvad skal man gå efter mon?

Anyways, nu vil jeg se Operation X om hvordan kommunens pengekasser bliver misbrugt på det groveste. Tror seriøst der er så meget svindel derude, at man tror det er løgn! Meget spændende (og foruroligende!).

Og så skal jeg simpelthen tidligt i seng i aften. Jeg er kommet alt for sent i seng den sidste halvanden uges tid – sjovt nok efter jeg har fået Wordfeud på min telefon. For pokker da også altså. Haha.

I morgen skal jeg til Esbjerg! Og skal derfor rigtig tidligt op og kommer sikkert sent hjem. Jeg forudser det bliver en hård dag.

Take care peeps 🙂

Related Posts
Leg med pulsur og spinning
NY shopping
Powerhoop og armringe
Spinning

4 Discussion to this post

 1. Tanja says:

  Wordfeud er farligt at gå i gang med :p

  Fedt du er kommet i gang igen.. gid det var mig der kunne finde tid og overskud til det.

  • admin says:

   @Tanja: Ja Wordfeud er godt nok farlig leg! Kan godt forstå hvis du ikke lige kan overskue det med en lille ny i familien 🙂

 2. Pia Sabine says:

  Jubii, jeg har også lige fået udvidet samlingen af trænings sko, der er ikke noget mere motiverende ent nyt gear;O)

  Jeg har aldrig brugt pulsur, men det kunne da være man skulle kaste sig ud i det.
  Hvor var dit ur fra?

  Pia Sasbine

  • admin says:

   @Pia Sabine: Ja det er bare skønt ik 😀 Jeg er også helt uden erfaring i pulsur, så der kan jeg desværre ikke hjælpe endnu. Krydser fingre for et i julegave, og ellers køber jeg nok et til januar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *