Now Reading
Juice med broccoli

Juice med broccoli

Jeg har ikke været så god til at få juicet efter jeg flyttede tilbage til Sjælland, men nu har jeg lovet mig selv at få gang i saftpresseren igen. Jeg tror det var de mange farvestrålende juicer i Barcelona der fik overbevist mig sammen med filmen Hungry for change, som jeg stiftede bekendtskab med for et par dage siden. Den kan anbefales på det kraftigste, hvis du interesserer dig for fødevarer, sundhed og videnskab. Der er gratis screening der slutter i dag, men jeg ved at den florerer på nettet også.

broccolijuice2

Men jeg har i hvert fald fået fyldt mit køleskab efter at have været væk en uges tid og nu er der friske vitaminer i hus og jeg vil prøve at få lavet en juice hver dag i den kommende uge. Startede i dag med en juice med broccoli (inkl. stilken), æble, agurk, persille og citron (pillede skrallen af efter jeg havde taget billedet).

broccolijuice3

See Also

Det blev der sådan en fin grøn sag ud af, som blev serveret med et par isterninger og en sjat god olivenolie. Dejlig forfriskende juice, men jeg kunne godt have puttet lidt ingefær i, for at give den lidt mere bid.

Se mine andre juiceopskrifter her.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top