Juice: Skarp citrus

 

Jeg ville ønske jeg kunne tage meget bedre billeder af de her fine juicer jeg får lavet, men har hverken lyset eller kameraet til det. Men idag har jeg lavet en juice som i bogen “Juice, det flydende guld…” hedder “Skarp citrus”. Den består meget simpelt af æbler og citron, og er lige hvad jeg har brug for oven på en times træning og inden aftensmaden er klar. Mums den er frisk 🙂

Bogen jeg bruger er skrevet af Mads Bo Pedersen.

Article Tags :
Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Maj-Britt says:

    Uhm, den lyder nu lækker og frisk. Og på en måde også som en appetitvækker, da den lige vækker smagsløgene. Har du sådan en smart juice-maker eller kan de laves i en blender?

  2. admin says:

    Hej Mai-Britt. Den var også bare rigtig appetitlig. Jeg har en saftpresser, jeg har skrevet om den her: http://www.anjao.com/?p=1687 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *