Juice: Syn for sagen

 

Idag kastede jeg mig over juicen “Syn for sagen” fra min juice bog “Juice, det flydende guld…” af Mads Bo Pedersen. Jeg var lidt skeptisk over at der skulle en hel håndfuld persille og en håndfuld mynte i. Og når jeg ser på resultatet kunne det også tyde på at min fortolkning af en håndfuld er lidt anderledes end Mads Bo’s. Min juice blev i hvert fald ikke ligeså grøn som billedet i bogen. Jeg brugte måske også lidt meget ananas ift. hvad opskriften sagde, men det var lige en rest jeg havde. Men juicen smagte godt (bedre end den ser ud!) og den vil jeg bestemt lave igen.

Article Tags : ,
Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Christine82 says:

  Hej 🙂
  Jeg fandt ellers lige din fine blog her, og jeg synes det var vildt fedt at du havde juice opskrifter, men det er ret ærgeligt at du ikke skriver ligesom en Ingradiens liste over hvad (og hvor meget af hvad) du putter i.. Det er skønt der nogle gange er billeder, men hvis du lige udførligt skrev den liste ville ideen være fuldende. Og ja jeg ved godt at ud fra det link/juice jeg vælger står der hvad der er i.. Men når man så kommer ind på siden skal man lede efter det, og nogle gange str der der slet ikke.
  Jeg skriver kun dette indlæg til dig fordi jeg virkelig synes det er super fedt at du gider dele dine opskrifter med os, for hvis jeg var utilfreds kunne jeg jo bare lade bloggen være og lede videre efter opskrifter et andet sted, men jeg synes virkelig at det er en fed side, så jeg ville bare lige skrive hvad en læser tænker/mangler for at det kunne blive endnu bedre. Tak 🙂 Hilsen Christine

  • admin says:

   Hej Christine,
   God pointe 🙂 Det er efterhånden lang tid siden jeg sidst har lavet opskrifter på juice, men jeg skal være obs på det fremadrettet.
   Mvh Anja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *