Jul i New York

Jeg føler mig faktisk ret heldig i og med jeg valgte at rejse til NY sidst i November. Jeg løber ind i Thanksgiving, Black Friday Sale og ikke mindst al julepynten. Jeg havde håbet på at se nogle flotte juleudstillinger herovre, for man har vel set en ting eller to i film. Jeg er stor fan af julen og alt hvad der dertil hører!

Man kan sige mange ting om amerikanerne, men de er dælme gode til at pimpe deres vinduer/facader/gader/whatever med julelir! Nogle steder er det så tacky at det er pænt – andre steder bare tacky. Nogle steder så utrolig klassisk at man bare har lyst til at kigge på det hele dagen. Fællesnævneren for dem alle er at det er STORT! Som alt andet i USA tydeligvis. Julekuglerne er store, grankrandsene er store, sløjferne er store, snemændene er store og så er de ikke mindst gode til at lave det total glitrende! LOVE IT!

Her får i lidt billedspam fra den sidste uges tid i NYC – enjoy! Og glædelig 1. advent (lidt forsinket for jer derhjemme, men herovre er den altså god nok 😉 )

(King Kong og Empire – ved faktisk ikke om det er julepynt, men jeg synes det er lidt juleagtigt)

(Jul i Empire State Building, læg mærke til hvor lille receptionisten er ift. træerne)

(Mere Empire Glitter Glam)

(Empire i bolcher)

(Donald Trump fører stilen (om man vil) helt igennem)

(Et par julekugler i nærheden af Radio City Hall og Rockerfeller Center)

(Det store juletræ ved Rockerfeller Plaza – faktisk mindre end jeg troede… Og umuligt at komme tæt på som i Alene Hjemme filmen!)

(En bette julestjerne i Svarowski krystaller, I wouldn’t mind…)

(Juletræerne i Rockerfeller center lavet af julestjerner. Sådan har jeg ikke set julestjerner anvendt før!)

(Random julepynt i et butiksvindue, synes det var så sødt, men kommer ikke helt til ret på billedet)

(Burberry med masser af store snekrystaller)

(Et par candy canes)

(Små krandse på en random restaurant)

(Lidt større guirlander end dem jeg kender hjemme fra)

(Macy’s)

(Macy’s)

(Aaawww, rensdyr med kane)

(Min yndlings snemand so far…)

Article Tags : ,
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

9 Discussion to this post

 1. Mona! says:

  Hej Anja!
  Hvor er det bare spændende at læse om din ferie i NY! Du har godt nok oplevet en masse! Jeg får helt lyst til, at rejse derover – det kunne være fedt at opleve Thanksgiving, Black friday og julen i NY! 😉
  Tusind tak for super gode indlæg!
  Kram Mona (aka Emma Lovise)

 2. Linda Eg says:

  Det er dejligt, at se… jeg er nemlig bare slet ikke en jule-person… tror jeg har én lille julegris stående og det er det hele… Men det giver en rigtig god stemning 🙂 Glæder mig til at se flere billeder!

 3. Alexia says:

  Hvor er det hyggeligt! De er rigtig gode til at pynte op, bliver helt i julestemning 🙂

 4. Guapizimo says:

  Rigtig dejlige julebilleder, det må være fantastisk lige at kunne komme i gevaldig julestemning ovre i NY! 🙂

 5. Kira says:

  Årh, de billeder giver da bare den vildeste trang til en tur til NY! Hvor dejligt, at du har gidet dele så meget med os andre der bare må blive herhjemme i sneen. 😉

 6. Linda says:

  ELSKER julepynt – de går all in – I LOVE iiiiit !!! 😀

  /Linda

 7. admin says:

  @Mona: Dejligt at du kan lide at læse med 🙂 Der er helt sikkert en masse at opleve herovre, så det kan godt anbefales. Men sikke mange nye indtryk man får hele tiden, det er hårdt 😉

  @Linda Eg: Arj er det rigtigt, jeg pimper altid min lejlighed med jul over det hele, elsker det 🙂 Men dejligt hvis mine billeder kan hjælpe stemningen lidt på vej.

  @Alexia: Ja det må man sige, det kunne de lære lidt af derhjemme 😉

  @Guapizimo: ja præcis, og så kommer jeg hjem til snevejr hører jeg, det er jo perfekt!

  @Kira: Er kun glad for at i gerne vil læse med 🙂

  @Linda: Ja det gør de 100 %, det er så fedt!

 8. Anne says:

  Hej Anja

  Flot blog u har fået lavet. Jeg fandt den da jeg søgte på jul i NY. Jeg skal til New York i år til jul. Jeg ville høre dig om du har nogle gode tips til hvor man skal bo. Både område og hotelnavn?

  På forhånd mange tak for nogle gode billeder og jeg håber at høre fra dig.

 9. admin says:

  Hej Anne,
  Tak skal du have 🙂 Jeg boede på det her hotel: http://www.thirtythirty-nyc.com/ og var mere end tilfreds. Det lå tilpas tæt på midten af manhattan og var overkommeligt i pris. Jeg var sent ude ift. at bestille hotel, så det kan muligvis gøres billigere. Dog skal du være opmærksom på at det ikke er standard over det hele at have eget toilet og bad på hoteller i New York. Det havde man på dette.
  Jeg kender ikke rigtig til overnatning andre steder i byen, men thirty-thirty var i hvert fald meget tæt på subway, empire state builing og 5th avenue. Så længe du bor på den mest centrale af manhattan er det meget nemt at komme rundt med subway’en 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *