AnjaO

En livsstilsblog om livet, sundhed og opskrifter
Konkurrence: Vind billetter til filmen “Undskyld jeg forstyrrer”

Så er det blevet konkurrencetid igen her på bloggen, så jeg håber i er friske på at lege med!

Denne gang har jeg fået lov at udlodde 3 x 2 biografbilletter til den danske film “Undskyld jeg forstyrrer”, se trailer ovenfor, som har premiere 5. januar. Og ærlig talt, hvem kan ikke bruge en tur i biografen når det er koldt og gråt udenfor?

Den danske fabel ‘Undskyld jeg forstyrrer’ er en ny film af manden bag Frygtelig lykkelig (2008). Det er ikke nemt at have en underlig mor (Lotte Andersen) og en far, man ikke ved, hvem er. Alligevel har Helene (Sara Hjort) ikke tænkt sig at give op, og hendes søgen efter sin ukendte far fører Sara til et lille, skrantende københavnsk teater, hvor et persongalleri af en anden verden har sin daglige gang.

Hvad skal du gøre for at være med i konkurrencen?

Simpelt nok! Du skal skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvem du vil tage med i biografen og hvorfor – så har jeg også lidt hyggeligt at læse ;-) Husk at skrive din rigtige email adresse i kommentarfeltet, så jeg kan få fat på dig.

Jeg trækker tre tilfældige vindere af billetterne søndag den 18. december i løbet af aftenen.

13 kommentarer til Konkurrence: Vind billetter til filmen “Undskyld jeg forstyrrer”

 1. Ravn
  13. December 2011 at 21:38 (2 years ago)

  Uh, en biograftur kan man altid bruge. :D
  Jeg ville tage min rumbo med i biografen, så vi kunne få et afbræk i januar, hvor den står på masser af eksamener på universitetet for os begge. :)

  Reply
 2. Kimie
  13. December 2011 at 22:10 (2 years ago)

  Jeg ville tage min mor med, fordi vi har alt for lidt tøse-ture og mor-datter tid :) -Især nu hvor jeg går på efterskole! Og så har hun fødselsdag d. 21. januar så det ville være oplagt som en fødselsdags overraskelse, da det virker som om det er en film der lige er noget for hende ;)

  Reply
 3. Katrin Julius
  13. December 2011 at 22:22 (2 years ago)

  Jeg ville tage min søde kæreste Rasmus med i biffen – vi har nemlig årsdag i januar måned. Og så kunne man jo udvide turen med en romantisk middag efter eller inden forestillingen.
  Knus Katrin

  Reply
 4. Tumling
  13. December 2011 at 22:52 (2 years ago)

  Jeg vil tage dig eller belinda med hvis det rammer sammen med vores druktur =D

  Reply
 5. Tanja
  13. December 2011 at 23:35 (2 years ago)

  Åh jeg trænger til at komme i biffen…. og jeg vil IKKE tag Thomas med… men derimod min kære lillebror som elsker danske film.. tror faktisk aldrig jeg har været i biffen med ham :o og det jo ikke fordi vi er helt unge længere… (dog yngre end dig..) haha og nu vinder jeg da slet ikke :p

  Reply
  • admin
   13. December 2011 at 23:37 (2 years ago)

   Haha. Så fik jeg lige den med :P men det ok Tanja, jeg kan tage det ;)

   Reply
 6. Marie-Louise Larsen
  14. December 2011 at 10:47 (2 years ago)

  Jeg vil tage min søde kæreste med, for vi trænger virkelig til rigtig kvalitetstid. Han har arbejdet rigtig meget i høsten, hvor jeg var meget alene. :-)

  Reply
 7. Tanja
  14. December 2011 at 20:55 (2 years ago)

  ;)

  Reply
 8. Anne
  14. December 2011 at 22:15 (2 years ago)

  Ja hvem kunne ikke godt bruge en tur i biffen?:) jeg ville tage min dejlige kæreste med. Vi har haft et travlt efterår med at han har færdiggjort speciale og jeg skal igang med mit efter jul. Derfor kunne det virkelig være skønt med en tur i biffen:)

  Reply
 9. Cathrine
  18. December 2011 at 18:31 (2 years ago)

  Jeg vil tage min søde veninde, Maria med, fordi hun betyder meget for mig, her for tiden <3

  Reply
 10. Sanne
  18. December 2011 at 19:52 (2 years ago)

  Vil tage min bedste veninde kat med fordi hun bare er min yndlingsbiodate….. Mænd er overvurderede :)

  Sanne

  Reply
 11. Linda Askjær
  6. January 2012 at 09:13 (2 years ago)

  Jeg ville tage min søde veninde med i biffen, så vi kunne få os et godt grin sammen:o)

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Konkurrence: Vind billetter til filmen “Undskyld jeg forstyrrer”

 1. I’m back + reminder | AnjaO
  18. December 2011 at 18:23 (2 years ago)

  [...] Husk at jeg i aften trækker hele 3 vindere af konkurrencen om 2 biografbilletter, til filmen “Undskyld jeg forstyrrer”. Jeg trækker en vinder kl 21, så I har lige en chance endnu Du finder konkurrencen lige her. [...]

  Reply

Skriv en kommentar