Krea-weekend

I weekenden brugte jeg bl.a. min søndag på at være lidt kreativ. Jeg skulle naturligvis have lavet en adventsdekoration, som endte med at blive ultrasimpel i forhold til hvad jeg normalt laver. Ikke desto mindre er jeg faktisk ret tilfreds med det simple udtryk. Kan dog godt være jeg supplerer med en nisse eller noget halløj når jeg lige får fundet mine juleting frem. Men jeg havde simpelthen ikke overskuddet til at lave noget der tog længere tid i år, så det skulle bare være pænt og hurtigt.

Noget andet jeg fik lavet var et fint armbånd, som allerede har prydet min arm. Jeg har haft det i tankerne et stykke tid, men først nu fået det lavet.

I går nåede vi en deadline på arbejdet, så i dag holder jeg sgu fri! Det synes jeg efterhånden er velfortjent 🙂 Man ved ikke hvornår chancen igen byder sig.

Er vågnet op helt groggy efter 10 timers søvn med en træls hovedpine, så nu tror jeg at jeg skal ud og gå en lille tur. Skal alligevel hente min cykel, der står ude på sygehuset. Jeg trækker den bare lidt i langdrag da jeg har to ødelagte haser og 3 par støvler der alle gnaver mine fødder, fordi de ikke er gået til endnu. Hader når ens gamle støvler må ud, fordi de er slidt ihjel. Ender nok med at hoppe i et par godt tilgåede sko, der er alt for kolde, så jeg slipper for smerten 😛 Så må jeg arbejde med at få varmen når jeg kommer tilbage igen.

Derudover skal der hentes en julegave på posthuset og handles lidt frugt og diverse ind.

Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft fri på en hverdag, uden det var ferie. I love it!

Related Posts

3 Discussion to this post

 1. Charlotte says:

  Vi har heller ikke fået anskaffet os el lavet en adventskrans endnu – gad vide om vi når det!?
  Hvor er det altså et flot armbånd!
  Rigtig god fridag – nyd den!
  Smil fra Charlotte

 2. Anna Cathrine says:

  Rigtig fin adventskrans 🙂

 3. Simone says:

  Hvordan kunne jeg glemme at du også havde en blog, og ikke bare havde simsleksikon *rødme* … ^_^ Nå! Nu er bloggen genfundet, så nu vil jeg da til at kigge lidt forbi igen.

  Og sikke en fin adventskrans! 😀

  Simone
  Microcut.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *