Leg med pulsur og spinning

Egentlig er det lidt fjollet, men det er lidt som om at når vi når nytårsaften og skifter fra december til januar, så bliver man somehow mentalt klar til en frisk start. Er jeg den eneste der har det sådan?

Jeg var kommet okay igang med træningen før jul, men holdt pause en uges tid mellem jul og nytår. Nu er jeg igang igen og mit nye pulsur gør det så meget sjovere! Nu kan jeg nemlig lave statistik!

Hvad der er næsten lige så sjovt er at min træningsbuddy har samme pulsur og vi har nogenlunde samme højde og drøjde, så vi kan også have en intern konkurrence igang, som jeg btw fører i 😉

Min indre nørd hygger sig derfor med at føre en logbog, når jeg kommer hjem fra træning. Har flere kolonner med max puls, % af max osv. Ja, sådan noget synes jeg er interessant! Og når jeg får rigtig mange felter kan jeg lave statistik på, hvilken instruktør, tidspunkt osv., der er bedst 😉 Kunne være lidt sejt at have en log for et helt år!

Man kan så tydeligt se af skemaet, at mine ben var ømme i dag! Allerede under opvarmningen strammede det godt til i lårene efter gårsdagens træning og det var sgu lidt op af bakke. Men vi gennemførte, på trods af en halv kedelig instruktør, lidt tør musik osv. Synes min erfaring med spinninginstruktører so far er, at mænd er bedre end kvinder? Kan da godt være det bare er en tilfældighed, men som om de formår at presse den lidt mere, pace lidt mere og har lidt federe musik med.

Anyways, jeg er glad for mit pulsur og glad for jeg har en træningsbuddy som cykler med mig et par gange om ugen. Nu har vi en fast aftale to gange om ugen fremover, det er fint!

Er i kommet godt fra start i det nye år?

Article Tags :
Related Posts
Jeg er i gang!
NY shopping
Powerhoop og armringe
Spinning

5 Discussion to this post

 1. Irina M. says:

  Haha… Gæt hvad jeg har skrevet om i dag 😉

 2. admin says:

  Hahaha, vi er næsten in sync, det er da helt fjollet 😛

 3. Lis says:

  Jeg er allerede stor fan at dine træningsstatistikker, så dem må du meget gerne fortsætte med at poste her. 🙂

  Samtidig har du fristet mig til selv at investere i det pulsur. Jeg går ud fra, at den er med bælte? Hvordan fungerer det med din model? Er det let nok at tage på og få til at sidde? Prøvede engang en (godt nok billig) model, hvor det simpelthen var så stort et bøvl at få det på, at jeg bare droppede pulsure igen.

  • admin says:

   Hej lis,
   Det var da dejligt at høre, vil klart fortsætte med at skrive om det, hvis det kan bruges af andre 🙂
   Jeg har købt et polar F6 på pulsure.dk til 399 kr. Og det er med en rem under brystet hvor senderen sidder på. Jeg har ikke haft problemer med den og den kan tåle at komme i vaskemaskinen også. Man skal bare lige fugte bestemte områder og så fanger den signalet med det samme 🙂
   \Anja

 4. Lis says:

  Super! Så tror jeg da næsten, jeg skal shoppe pulsur. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *