Lidt billeder fra igår

Fik taget lidt billeder igår da vi lavede kostumer, dog ikke så mange da mit memorycard var fyldt. Men her kan i se vores vogn til karneval og lidt diverse til kostumerne. Nu kan jeg vist snart ikke skjule temaet mere hva… Kan vist godt afsløre det kommer til at handle om loooove <3 Som i kan se er vores vogn blevet temmelig stor, troede faktisk kun den ville være halvt så stort. Men hva pokker, så kan der jo være dobbelt så mange drikkevarer og jakker i 😀

Idag har vi været trætte, da det blev lidt sent igår, og da vi samtidig havde en lang dag på uni. Når man kommer til slutningen af et semester og nærmer sig projektaflevering er det altid kedelige opgaver der er tilbage. Jeg er heldig at have kunne været på programmeringsholdet de sidste to-tre dage, for ellers har det kun været retning i rapport og skrivning af testafsnit, implementering, diskussion, konklusion og perspektivering. Og det er altså ikke lige sjovt. Dagene føles meget lange når man sidder med sådan noget!

Nå, men nu vil jeg lige slappe lidt af inden jeg smutter til træning en times tid. Er godt nok temmelig træt, så måske det er ok at komme over og få lidt energi. Mon ikke jeg vender tilbage senere i aften, det tror jeg godt i kan regne med. See ya 🙂

Article Tags :
Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Louise says:

  Hej Anja (; tak tak, er glad for at være tilbage!

  I teorien så ja, der skal man have specielle sko til. Nemlig Nikes egen +-serie, MEN de er hundedyre og det nægtede jeg altså at give for dem. Så jeg putter senderen ned i skoen oven på foden, når jeg er klar til at løbe, det gør bare lidt nas hvis den ligger forkert. Ellers kan du på Ebay købe en Nike+ pouch (tror jeg den hedder) som du kan sætte i dine snørrebånd, så løber den ikke nogen steder. (;

  Den fungerer sådan at du kan vælge endten hvor langt du vil løbe, hvor lang tid du vil løbe eller hvor mange kalorier du vil forbrænde. Så når du løber fortæller den dig hvor langt du er nået og hvornår du har nået det mål du har sat, bagefter kan du se på Nikeplus.com hvordan din løbetur var med fart osv. Den er ikke 100% præcis specielt ikke med forbrænding af kalorierne men jeg synes den er en god løbeven. Den kan ihvertfald godt finde ud af hvor langt du har løbet. Jeg rammer altid min 1 km det samme sted hver gang. (;

  Puha det blev langt, håber du kan bruge det. ;D

  – Louise

 2. Louise says:

  Det synes jeg du skal, det gør det lidt sjovere når du kan holde øje med hvordan du forbedrer dig og så kan du lægge dit eget program inde på nikes hjemmeside.

  Der er forresten en anmeldelse her:
  http://gear.comon.dk/review/nike.ipod.sport.kit_1907.html

  (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *