London tips modtages med glæde

Nu er der snart ikke ret længe til jeg tager en smut til London med min veninde A. Nu er det ved at være så tæt på at jeg rigtig er begyndt at glæde mig!

Jeg har været i London et par gange før, men det er altså tilbage i folkeskoletiden og jeg er 27 nu, så den viden er relativt meget forældet 😉 De gange jeg har været der har også kun været endagsture ifm. ophold hos engelske venner og ferie England med min familie.

Derfor kære læsere, what to do and what not to do? That is the question…

Vi har styr på flybilletter, parkering i lufthavnen, transport fra Stansted til London og selvfølgelig hotellet. Vi skal afsted fra torsdag aften til mandag middag, så vi har hele fredag, lørdag og søndag til at opleve noget.

Vi er hhv. 27 og 28 år gamle, så vi er sådan ikke rigtig unge og ikke rigtig gamle. Så altså, vi skal ikke på clubs med alle de smarte unge mennesker men vi skal heller ikke sidde og drikke te hele weekenden. Der må gerne ske lidt. Vi skal bo i området omkring Victoria Station.

Selv har vi tænkt i retningen af:

 • Shopping (of course!)
 • Musical – men hvilken? Og holder det, det der med at man kan møde op bestemte steder i byen om morgenen og købe billige billetter?
 • En aften med god mad – nogle anbefalinger? Min veninde er uddannet tjener og vil være glad for at få en rigtig god madoplevelse
 • Camden market om lørdagen – det er vist kun lørdag så vidt jeg har kunne læse mig til?
 • En tur på pub
 • Hvis vejret tillader det, så hygge i en park med frokosten og kigge på mennesker og nyde tilværelsen
 • De typiske turistattraktioner som Buckingham Palace, Tower Bridge osv.

Er der mon nogen der kan anbefale noget? Eller fraråde nogle ting?

Er turen i London Eye værd at bruge penge og tid på? Synes jeg læser nogle meget forskellige holdninger.

Er der noget som vi bare skal opleve, som vi slet ikke har tænkt på?

Ethvert tip tages imod med kyshånd <3

Article Tags :
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

10 Discussion to this post

 1. Line says:

  Jeg har en lille bitte guide på bloggen 🙂 Eeelsker London og skal besemt snart tilbage dertil! Jeg fik desværre ikke set musical, men det skulle være fantastisk!

  • admin says:

   Tak Line, jeg vil smutte ind forbi og kigge på din guide 😀 Jeg har aldrig rigtig set et musical før, men hører nemlig også folk siger det er fantastisk, så det vil jeg gerne opleve.

 2. Deborah says:

  Det er ved at være længe siden, jeg har været i London også. Men dog kan jeg varmt anbefale Camden Marked, som er et must, næsten ligemeget hvilken alder man har. Er man til det iøvrigt, er markedet på Portobello Road også super, men der er jo grænser, for hvad I kan nå, så tag Camden, hvilket nok er sjovere for yngre mennesker tror jeg.

  London Eye, kan jeg ikke rådgive dig om, for jeg har ikke set. Men jeg synes, dine egne ideer om turen lyder helt fine. Det eneste, jeg vil sige, er undgå Madame Tausaud, det er ikke det vigtigste i en by med så mange smukke andre ting at se.

  • admin says:

   Tak for din kommentar Deborah. Jeg har læst rigtig meget positivt om Camden market, så det vil jeg rigtig gerne se. Og ja, det er jo ikke meget med tre dage i en storby – men dog bedre end ingenting 😉 Og så handler det jo om at finde den der balance hvor man føler man oplever en masse men uden stress og jag. Jeg har været på det der voksmuseum tidligere og tror umiddelbart heller ikke jeg gider derind igen. Vil hellere se ting udenfor. Men hvis nu det står ned i stænger hele tiden mens vi er der, kan det være det kommer på tale 😉

 3. Mia Malene says:

  Camden er vistnok åbent mere end kun lørdag. Da jeg var der i marts sidste år, var jeg der mandag og der var åbent. Hvis du skal på Oxford St. så husk at sætte en halv dag af til det – det samme med Camden.
  Pas på med London Eye, hvis i køber billetter. Den går i stykker RIGTIG tit – og de er ikke særlig hjælpsomme når man skal have penge retur. Det er dog en must at se London Eye, når det er mørkt. Hvis du skal til Tower Bridge, så tag metroen til stationen ‘London Bridge’ og gå derhen (evt via. London bridge), – for så ser du den på afstand og gåturen langs vandet er rigtig hyggelig 🙂
  M&M’s butikken kan også anbefales – det er hammer dyrt, men butikken er en oplevelse i sig selv.

  Jeg har skrevet en masse blog indlæg om London, hvis det er 😛 http://www.miamalene.dk/traveling/

  God tur! 😀

 4. Mia Malene says:

  – lige en tilføjelse. Hvis du er Harry Potter fan, så kan King’s Cross IKKE anbefales. De har nemlig været så tarvelige at rykke platformen ud til en væg udenfor. Vi gik i hvert fald igen med det samme uden at tage billeder 😛

 5. Rebecca says:

  Angående musicals, så husker jeg, at der findes små butikker/steder fx ved Leicester Square, som sælger billige billetter til den pågældende aftens forestillinger. Så hvis man ikke rigtig har lagt sig fast på én bestemt, men bare gerne vil opleve en, så tror jeg sagtens, det kan betale sig. 🙂

  Men jeg kan i hvert fald anbefale The Lion King – virkelig, virkelig, VIRKELIG flot. Det kan slet ikke beskrives, hvor fantastisk den egentlig var. 🙂

 6. Julie says:

  Hejsa,

  Jeg bor i London så kan da lige bidrage med lidt.

  Camden Market er ikke kun om lørdagen, men hele weekenden. Personligt foretrækker jeg Portobello Market, men det er en smags sag. Mht. gourmet oplevelser vil jeg anbefale Hummingbirds Bakery, som laver verdens bedste cupcakes. Den ligger rundt omkring i byen.

  Mht muscials har jeg næsten set alle sammen. Den bedste jeg har set (som stadig kører) er klart Lion King. Den er helt fantastisk. Derudover var The Wizard of OZ, Wicked og Ghost også ganske anbefalsesværdige. Billige billetter er ikke nemme at få. Heller ikke hvis du møder tidligt op. Jeg har selv prøvet at få billig billet til Matilda, og allerede 15 minutter før teatret åbnede, var der mega lang kø. Køb hellere billetter direkte fra teatret på nettet. Det er som regel det billigste og nemmeste. (prøv at tjekke lastminute.com også)

  Hold Jer fra London Eye, først er der mega lang kø for at få en billet, så er der mega lang kø for at komme op, så koster det en formue, og det er altså ikke noget særligt.

  Med at nyde tilværelsen, vil jeg anbefale Little Venice og Primrose Hill. Primrose Hill ligger 10 mins gang fra Camden, og er meget smukt. Little Venice er en kanal med både, rigtig hyggeligt, hvis I lige kommer forbi. (Adgang fra Westbourne Park St. / Royal Oak St) og Camden primært.

  Madmæssigt kan jeg anbefale en fransk resturant, der ligger på Westbourne Grove i Bayswater. Den hedder Cote hed et “tag” over o’et. Virkelig virkelig lækkert kød, og calamari men heller ikke helt billigt. Der er ikke så mange spændende resturanter i Victoria.

  At gå i byen i London indebærer som regel clubbing, hvis man er til det stille og rolige foregår det som regel på en pub, jeg synes ikke der er så mange alternativer derudover.

  Det var vist lige det jeg kunne komme i tanke om i denne omgang 🙂

  • admin says:

   Kære Julie,

   Tusind tak for din kommentar! Hvor er det dejligt du ville tage dig tid til at skrive dine tips 🙂
   Jeg vil samle det hele sammen, og så tager vi det med derover og får formentlig en fantastisk tur!

   Mange hilsner Anja

 7. Deborah says:

  Hvis det står ned i stænger, så er der rigtig meget andet – National Gallery blandt andet. Jeg ville putte voksmuseet langt sidst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *