Now Reading
Luksushotel i London

Luksushotel i London

Jeg var i starten af marts måned sendt til London i forbindelse med mit arbejde. På programmet var en stor international konference om Business Intelligence. Jeg havde fået arrangeret afrejse dagen før det var nødvendigt og at min kæreste kunne tage med mod lidt egenbetaling, så vi så frem mod en weekend sammen i London.

Udsigt_Park_Plaza_Westminster
Man kan ikke undgå at se Big Ben når man træder ud af hotellet.

 

Konferencen foregik på Park Plaza Westminster Bridge og det var også her vi havde tre overnatninger. Og wow for en oplevelse! Jeg ved ikke om i nogensinde støder på super lækre billeder af hoteller når i ser på ferie, og så tænker… “Men det er jo bare et reklamebillede, sådan ser det jo aldrig ud i virkeligheden”. Well, det gjorde det i den grad her!

Park Plaza Westminster Bridge

Soveværelse_Park_Plaza_Westminster
Soveværelset på Park Plaza Westminster Bridge

 

Da vi tjekkede ind på Park Plaza Westminster Bridge startede de med at opgradere os uden videre grund. Det takker man selvfølgelig ikke nej tak til. Vi fik et værelse på 4. sal og var ret vilde med hvad vi så.

værelse_Park_plaza_westminster
Hotelværelset var delt i to med en stue i den ene ende og soveværelse i den anden ende. Der var også køkkenfaciliteter og et lækkert badeværelse.

 

Værelset var kæmpe stort! Der var en stue i den ene ende og soveværelse i den anden ende. I midten var et badeværelse med karbad, brusebad og selvfølgelig morgenkåber og sutsko.

Badeværelse_Park_Plaza_Westminster
Badeværelse med badekar, bruseniche, badekåber, badetøfler og diverse produkter.

 

Der var to store fladskærms tv, panoramavinduer der betød at vi kunne ligge i sengen og se fly der lettede og landede i Heathrow. Der var også et lille køkkenområde med et minikøleskab, minibar, vask, elkedel og et udvalg af te og kaffe og et par tallerkener, skåle og det mest nødvendige hvis man skulle spise på værelset.

Stuen_Park_Plaza_Westminster
Stue med sofa, lænestol, cafebøger om bl.a. kunst og selvfølgelig et fladskærms tv.

 

Alt var gennemført lækkert og gennemtænkt, måske lige på nær lyset. På trods af vi var to civilingeniører i samme rum i tre dage fandt vi aldrig rigtig ud af hvordan den fancy lysstyring foregik. Ved skrivebordet var der i øvrigt en stikdåse med alle de forskellige slags udtag man kunne drømme om, så der var ingen grund til panik hvis man havde glemt adapteren.

På hotellet var der, ud over fantastisk flotte konferencefaciliteter, også et spaområde og forskellige restauranter. Vi nåede ikke at teste spa området, selvom det var gratis at benytte poolen osv. Vi var dog nede i en lille cafe på hotellet og drikke en kop kaffe den ene dag, det var også super hyggeligt.

Vi havde halvdelen af lørdagen og søndag indtil kl 19 sammen til at nyde London og så stod den ellers på arbejde for mit vedkommende indtil vi tog hjem tirsdag. Er lidt ked af at jeg ikke havde mulighed for virkelig at nyde værelset nu det var så luksuriøst – det havde været awesome med en aften “hjemme” med take-away og film. Det nåede kæresten så tilgengæld at opleve de aftener jeg var ude med nogle af de andre konferencedeltagere og det kunne anbefales.

London_eye_aften
London Eye by night

 

See Also
Long Beach, Phu Quoc

Lørdag aften var vi ude og gå en tur i Londons aftenliv og spise en super lækker bøf på Angus Steakhouse (kan i øvrigt anbefales!). Vi var så heldige med vejret og det føltes som om vi var midt i maj trods vi kun lige var kommet ind i marts.

Angus steak house
Alt for lækre bøffer på Angus Steak House

 

Søndag morgen tog vi os god tid til at nyde morgenmaden på hotellet, som bød på alt hvad hjertet begærer. Hvis ikke det var på bordene kunne man blot bede en af de mange tjenere om det og så kom det. Vi så f.eks. en dame der fik serveret havregrød på et sølvfad (i kid you not 😀 ). Der var frugt, pålæg, brød, æggestation hvor man selv kunne vælge fyldet til sine omeletter og en masse andet. Og selvfølgelig lige præcis den kaffe du kunne tænke dig.

Morgenmad_Park_Plaza_Westminster
Overdådig morgenmadsbuffet

 

Park Plaza Westminster Bridge er et hotel som normalt lægger liiiidt ud over mit feriebudget. Jeg er ikke helt sikker på prisen, men jeg betalte i hvert fald 2300 kr. for en ekstra overnatning for to personer gennem en anden aktør der planlagde rejsen for os. Det er en pris der er ok når det bare er for en enkelt overnatning, men til en længere ferie bliver det lidt for dyrt for mig. Men står du og skal afsted og skal bruge et hotel der er lidt mere luksuriøst end gennemsnittet eller gerne vil forkæle ham eller hende du holder af, så vil jeg helt sikkert anbefale Park Plaza Westminster Bridge. Standarden er suveræn og beliggenheden er sublim! Der er udsigt til Big Ben og London Eye i det du træder ud af hotellets dør og de to undergrundsstationer Westminster og Waterloo ligger 5 minutters gang i hver sin retning.

Holder budgettet ikke til luksushotellet, så kan jeg også anbefale dette hotel, hvor jeg boede sidst jeg var i London med min veninde.

Indeholder affiliatelink

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top