Man ved man er blevet husejer når… #1

  1. Man pludselig ser nabolag med helt andre øjne når man går en tur. Vi snakker jævnligt om K3’ere, revner i husmurene og hvor stor forskel de rette vinduer kan gøre for et hus.
  2. Man bruger sine weekender på at shoppe i Bauhaus, Harald Nyborg, Jem & Fix, Biltema, XL byg osv.
  3. Man begynder at blive lidt for hjemmevant i ovenfor nævnte butikker og behøver ikke længere at spørge om hjælp, til at finde den rigtige gang.
  4. Man tror man kommer hjem med den rigtige vare, men indser at en eller anden lille bitte detalje åbenbart var mere vigtig end som så og at genstanden nu ikke kan bruges. Man kan vælge at lægge det over i bunken til de andre ting, man har gjort det samme med eller lave blondinetricket og spørge om de vil bytte varen om, selvom man har brudt emballagen.
  5. Ens forbrugsoversigt i netbanken er domineret af indbetalinger til Realkredit og shopping i ovenfor nævnte butikker. Madforbrug og tøjshopping synes meget minimalt.
  6. Ens bedre halvdel holder nøje øje med varmeforbrug, elforbrug, vandforbrug samt temperatur og luftfugtighed i samtlige rum i huset (inkl. i kælderen samt oppe på loftet), via diverse apps og devices der er udviklet til det samme.
  7. Man har i løbet af de første 9 måneder været i kontakt med både en murer, tømrer, elektriker, vvs’er, maler, gulvsliber og en skadedyrsbekæmper på trods af at man sagde til folk at huset var klar til indflytning og at vi ikke rigtig skulle gøre noget ved det. LØGN. Man skal ALTID have gjort et eller andet…
  8. Man har helt tjek på hvilken dag skraldemændene kommer og tænker strategisk i forhold til liiiige at nå ud med skraldeposen aftenen før de kommer. Så fylder den i hvert fald ikke i næste uges skraldesæk.
  9. Man nyder følelsen efter en tur på genbrugspladsen… Lidt som en god hovedrengøring – bare oftere 😉
  10. Man ikke længere har behov for at rejse 6 uger om året og hellere vil bruge noget af tiden på at ordne ting i hus og have

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *