Manifique

Søndag morgen i Paris gik vi en tur mens alle andre tilsyneladende var stået tidligt op / holdt sig længe vågen for at se Rugby World Cup finale mellem Frankrig og New Zealand. Vi holdt hemmeligt med NZ da vi gik forbi de mange sportsbarer der viste kampen og var henrykte da vi så deres fine maori dans.

På vores vej kom vi forbi det hyggeligste lille grøntsagsmarked, hvor alting bare var så friskt og pænt at jeg havde lyst til at købe det hele. Købte dog ingenting for hvad skulle jeg lige stille op med det på et hotelværelse og når jeg ikke havde plads til mere i håndbagagen… Kan også være security folkene i lufthavnen havde gloet lidt hvis jeg havde slæbt et græskar og et bundt radisser med mig.

Tænk hvis man lige havde sådan et marked rundt om hjørnet hver dag, that would be nice 🙂

 

Jeg har allerede klaret de første af dagens praktiske opgaver og forventer at klare adskillige flere i løbet af dagen. Får vist nok besøg af min far senere. Han er en ørn med boremaskine og plugs, hvilket jo er helt fantastisk når jeg har både lamper og billeder der skal op at hænge 😉

Vi skal måske også ud og kigge på computer. Jeg har udset mig en i Computercity som jeg godt kunne blive lidt hooked på, men jeg vil gerne lige se den først og lige se hvad andre modeller de har. Deres hjemmeside er lidt uoverskuelig synes jeg.

I aften vil jeg kaste mig over en kinesisk ret med sur sød kylling, jeg har lavet den før og den var gooood! Så jeg giver det lige et forsøg igen. Og ellers kommer den vist til at stå på noget seriekigning, jeg har endelig fået taget hul på den nye sæson af Gossip Girl – oh my, det tegner godt allerede efter første afsnit!

God lørdag derude!

Article Tags :
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *