Moccasiner fra New York

En anden ting jeg købte i NY, som jeg ikke har kunne vise jer før nu var nogle super fine moccasiner. Endte med at købe ikke mindre end tre par, et til Mille, et til Mutti og et til mig selv. Mille har fået dem i brun, Mutti i den hvide på billedet og mine egne er mørkeblå.

Jeg kunne slet ikke stå for de fine sko med det blødeste for i. Jeg har først taget mine egne i brug her den anden dag, ville ikke gå i dem før Mutti og Mille havde fået deres i julegave. Men iih hvor jeg elsker dem. Kommer muligvis til at bo i dem de næste mange måneder! De varmer mine fusser noget så vidunderligt!

Også disse sko er fra American Eagle Outfitters, ligesom nærmest alt andet jeg har vist 😉

Article Tags : ,
Related Posts
Min lille have
Liselund Slotspark på Møn

2 Discussion to this post

  1. Guapizimo says:

    De ser fine ud og må være lækre at futte rundt i derhjemme 🙂

  2. Janne says:

    Uuuuh, det ser godt nok dejligt bløde ud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *