New buy: Sorel Joan of Arctics

Nogle af jer husker måske at jeg i vinters forgæves gik på jagt efter Sorel Joan of Arctic støvlen? Well, når det sner, er januar og de har været toppen af poppen i helt vildt lang tid uden man var klar over det, så er det mission impossible.

Derimod er det totalt possible i august måned, hvor folk har så travlt med at bande over at solen mangler og slet ikke tænker på varme vinterstøvler. Men en debat jeg faldt over forleden fik mig på tanken og da jeg havde fri fra job besøgte jeg Spejdersport for at se på sagerne. De havde dog ikke lige min størrelse hjemme, men den kom med næste levering og fik derfor lagt den til side.

Jeg var inde og prøve dem idag da jeg kom tilbage fra Århus, og de sad meget bedre end dem jeg prøvede den anden dag. Jeg har fået dem i en str. 8, og mener der stod på kassen at det svarer til str. 40. Jeg plejer at bruge 38-39, så som forventet er de lidt små i det.

Jeg tror vi bliver så fine venner mig og Joan, og jeg kan vist godt vinke farvel til våde tæer pga. snevejr!

 

Article Tags :
Related Posts
Min lille have
Liselund Slotspark på Møn

7 Discussion to this post

 1. Ann says:

  Det husker jeg tydeligt 😉 Jeg er også selv gået i gang med jagten på et par. Havde sommerferie i sidste uge og var faktisk inde at prøve et par. Det var lidt underligt at stå i vinterstøvler, på en af de dage hvor det faktisk var lidt varmt, men de havde heller ikke den rigtige størrelse, så jeg leder videre. Mit problem er at jeg har store læg-muskler og en ganske alm. fod i str. 39/40. Det passer så ikke altid sammen og min kæreste synes altså at jeg fik mega-store klodser da jeg prøvede en str. 41, og det gav jeg ham ret i. De skal jo også være til at gå i. Men tillykke med dem! Hvor meget måtte du give?

  • admin says:

   Hihi, ja kan godt huske du også skrev om det 🙂 men ja, kan godt se det ikke er helt optimalt hvis man får kæmpefødder. Hehe. Gav 1349 i spejdersport. Kan muligvis findes billigere, men de havde dem og gav rigtig god service 😀

 2. Deborah says:

  Jeg købte jo nogen efterligninger, som holder mig varm og tør, intet om det. Men når de ikke kan mere, vil jeg gerne have sådan et par. Mit problem er så, at jeg har en meget smal fod og de Sorel-støvler jeg ellers har set, er meget brede, hvorved jeg ville komme til at “svømme” i dem (også dem jeg har prøvet). De der ser dog ikke sådan ud, men….?

  • admin says:

   Jeg oplever dem ikke som specielt brede. De er lidt løse i hælen, men spejdermanden forklarede at de ville tilpasse sig dødens form hvis man løbende strammer til. Men nu har jeg jo kun lige prøvet dem kort 🙂

  • admin says:

   Haha, og der skulle så stå FODENS form 😉

 3. Deborah says:

  Tak skal du have, jeg må prøve engang, når jeg får finanser til det. Og det er IKKE lige nu desværre!

 4. […] havde jo øjnene på stilke, da jeg så Anja’s Sorelstøvler. Rigtig flotte var de, og jeg erklærede da også promte, at sådan et par, ville jeg have mig, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *