Nu med symaskine

Jeg havde jo som sagt fødselsdag i går og har været så heldig at få en symaskine i gave. Noget som jeg længe har ønsket mig og haft planer om at købe. Især fordi jeg næsten altid skal lægge mine bukser op, så de passer til smølfestørrelse og så fordi jeg jo godt kan lide at være kreativ og tidligere har holdt meget af at udfolde mig med en symaskine.

Anyways, nu står den her, den fine Bernette. Men nu søger jeg lidt gode råd til at komme igang. Eller rettere, inspiration. Hvad er godt at starte ud med at lave? Er også på udkig efter links til sider med opskrifter, diy projekter osv. Kender i noget?

Related Posts
Ud på eventyr

4 Discussion to this post

 1. Charlotte says:

  Hej Anja
  Tillykke med fødselsdagen den anden dag! Jeg er ny her i blogland og er begyndt at følge din blog, som både er spændende og inspirerende!
  Hilsen Charlotte (http://hyggeglimt.blogspot.dk/)

  • admin says:

   Hej Charlotte,
   Velkommen til! Og tak skal du have! Er glad for at du vil læse med 🙂 Jeg kigger også lige ind forbi din blog!

   Mvh Anja

 2. Mette Line says:

  Hej Anja,

  Er du kommet i gang med at bruge symaskinen? Hvis ikke ville det nok være en god ide at starte med noget nemt som fx en simpel nederdel eller et forklæde.

  • admin says:

   Hej Mette Line,
   Jeg har desværre ikke haft tid til at få kigget ordentligt på det endnu. Men håber at få tid til det i den kommende weekend 😀 Min tanke var også en nederdel som det første 🙂
   Mvh Anja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *