NY shopping

Endnu en ting jeg købte i New York, som jeg vist nok ikke har vist jer, er nye træningssko. De sko jeg ellers bruger til træning har udtjent deres værnepligt og har længe burde være udskiftet af en nyere udgave. Jeg er bare ikke lige så god til at sætte 1000 kr til side til nye træningssko, når de andre ingen fysisk skade har.

Min tidligere træner i Aalborg fortalte dog, at de burde skiftes minimum en gang om året så meget som jeg trænede i Aalborg. Så burde nok have haft skiftet dem 2 gange i virkeligheden (ahem…). Men det er bare lettere når ting går i stykker, hvis nu der var hul i sålen eller sådan noget.

Nå, men til sagens kerne. I shoppingparadiset NY fik man altså gode tilbud kastet i hovedet hele tiden! Jeg forelskede mig i disse Asics sko til sølle $39. Lige omkring 220 kr. Googlede modellen og så at de herhjemme koster 1100-1200 kr! Jeg må sige det rent besparingsmæssigt har været mit bedste køb i USA!

Og så synes jeg faktisk de er super fine med det lilla og det grå 😀

Article Tags :
Related Posts
Leg med pulsur og spinning
Jeg er i gang!
Powerhoop og armringe
Spinning

4 Discussion to this post

 1. Piskeriset says:

  Åh… der pirkede du lige til min samvittighed… jeg burde også få købt nye træningssko nu… eller sidste år faktisk… men når de stadig SER pæne ud, så er jeg ikke så god til at få det gjort med det samme 😉

 2. Janne says:

  Wow! Sikke en enorm besparelse!

 3. Kira says:

  Så vild en besparing kan man ikke andet end at elske! Jeg kan blive helt høj af så gode kup, haha.

 4. Belinda says:

  Hvor er de fede! Lilla! Gude farve 😉
  Og GENIAL besparelse der!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *