Nytårshilsen

Så kom dagen hvor folket skaber sig tosset, tager grimme hatte på og sender flere hundrede tusinde kroner op i luften i et stort brag.

Jeg har ikke som sådan noget specielt forhold til nytårsaften. Et eller andet sted er det en aften ligesom alle andre, hvor man som regel er i selskab med venner eller familie. Måske begge dele.

I år har jeg haft lidt problemer med lige at bestemme hvor jeg skulle være henne, og så sent som i mandags skiftede jeg planer igen. Det er nu blevet til at jeg holder nytår med Snullerbuller+ kæreste samt et par venner derfra og en af mine barndomsveninder kommer også med. Jeg har ikke andre forventninger end at det forhåbenlig bliver en hyggelig aften med god mad og godt selskab. Jeg ved der bliver noget med noget dansespil til Wii, baileys, cider, morgan og asti. Så kan det vel ikke gå helt galt tænker jeg.

Hvad skal i allesammen lave i aften?

Inden jeg smutter for nu vil jeg naturligvis lige benytte lejligheden til at ønske jer alle et rigtig godt nytår! Pas på jer selv, på hinanden og på de isglatte veje! Og så blogges vi ved i 2011 hvor jeg fortsætter med at kigge tilbage på året der gik i 2010. Det trækker lige lidt ud 😉

Related Posts

Discussion about this post

  1. M.S.J. says:

    Halløj!
    Godt nytår! Vi ses i 2011.
    Hilsen Mona aka. Emma Lovise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *