Juice opskrifter

rødbedejuice opskrift

Min nyeste passion er at lave juice opskrifter bestående af grøntsagsjuicer og på denne side vil jeg samle opskrifter samt gode tips og tricks jeg finder ud af hen af vejen.

philips juicepresserEn sød sød læser, Heidi, har for nogle år siden foræret mig en saftpresser. Det vil jeg være hende evigt taknemmelig for. Jeg har døbt saftpresseren for Bæstet efter at have set hvordan den i løbet af 2 sekunder kan kværne gulerødder som var det smør. Bæstet er også kendt under navnet ‘Philips HR1858’, og den har vundet flere “Bedst i test” og anbefales af min Juice-guru Mads Bo Pedersen.

Hvis du står og skal købe en saftpresser kan jeg varmt anbefale Philips. Du kan købe en lignende saftpresser model som den jeg har fået, lige her.

 

Bøger med juice opskrifter

high on juice mads boJeg har i starten af min “juicing karriere” brugt en bog jeg fandt på bogudsalg i Føtex til 40 kr. Forfatteren er Mads Bo Pedersen, som jeg nu har omdøbt til “Min guru”, den mand er fuld af visdomsord! Bogen jeg har hedder “Juice, det flydende guld“, men jeg tror ikke denne udgives mere. Han har dog lavet en ny bog der hedder High on juice, som du kan købe hos Saxo til ca. 150 kr.

Fælles for bøgerne er at alle hans juice opskrifter består af ingredienser der er lettilgængelige i Danmark, hvilket ellers har været et problem i nogle af de andre bøger jeg har haft fingrene i. Du skal altså ikke ud og købe underlige ting for at komme igang, det er meget basale juice opskrifter, og de fleste ting kan du få med dig hjem fra din tur i Netto eller Fakta.

Nu til de lækre juice opskrifter

Nå, enough with the talking, her er links til de forskellige juice opskrifter jeg har kastet mig over indtil videre. På sigt vil jeg lave indlæg med gode råd osv., men da jeg stadigvæk er nybegynder er det begrænset hvor mange jeg har 😛 Jeg har dog lært en ting på den grimme måde… Husk altid at fjerne skrællen fra appelsinen! Og brug så vidt muligt økologiske og gerne lokale grøntsager og frugter, så du slipper for pesticider og hvad de ellers har været udsat for.

Jeg har skrevet mere omkring gode råd til dig der vil kaste dig ud i grøntsagsjuice her, det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvordan du bærer dig ad.

 

Juice opskrifter

Jeg serverer alle mine juice opskrifter med lidt olivenolie af god kvalitet og et par isterninger.

 

Denne side indeholder affiliate links: Vælger du at købe noget fra disse samarbejdspartnere støtter du mig i arbejdet med dette site, og det sætter jeg enormt stor pris på.

6 Discussion to this page

 1. Hanne says:

  Prøv spinat ved lejlighed! Det grønne guld!

  Anbefaling: Æble, spinat og ingefær er himmelsk! (hvis ellers man kan lide ingefær, forstås)

 2. Niels Peter says:

  Hvad sker der lige for, at du ikke har rødbeder i dit sortiment. De er absolut de bedste grøntsager. Gavner såvel dit sind som din krop. To – tre store rødbeder øger din sports præstation markant… Try it… it’s awesome! ;p

 3. admin says:

  @Niels Peter: Har faktisk rødbede med i 2 af dem 🙂 Enig – rødbede er en fantastisk grøntsag!

 4. Anne says:

  Prøv: ananas, hindbær og et strejf chili

 5. admin says:

  Det lyder super lækkert Anne! Det vil jeg bestemt prøve!

 6. […] aldrig når jeg gør. I dag blev det en simpel juice ved navn “Skarp citrus”, fra min juicebog. Det er 4 æbler og en halv citron. Bogen anbefaler grønne æbler, men mine var altså rødgule, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *