AnjaO

En livsstilsblog om livet, sundhed og opskrifter
Påskeferie i billeder

Jeg er vendt hjem til mig selv igen, efter hvad der føles om en lang ferie. Det er to uger siden jeg tog afsted til Fuerteventura – kom hjem i søndags og havde lige to overnatninger i lejligheden inden jeg tirsdag morgen blev hentet og har resideret hos de gamle lige siden.

Min påskeferie har nogenlunde set sådan her ud:

Torsdag blev havestolene taget i brug og vi nød dagen udenfor med at læse i solen (mig) ordne haveting (de andre 3) og grille nedenstående kalkun.

Som tidligere nævnt har vi en stor kærlighed over for kyllingens lidt større fætter, kalkunen. Vi nyder den normalt kun til jul men sidste jul blev der indkøbt to kalkuner og den sidste blev således smidt på weberen her i påsken. Det er første gang vi grillede en kalkun, men sandsynligvis ikke sidste gang!

Lørdag hyggede jeg med min veninde A og hendes to krudtugler, efter jeg havde været til spinning om formiddagen. Tvillingerne havde fået deres første cykler siden sidst jeg så dem, så vi skulle naturligvis på udflugt. Det er godt der er støttehjul på de cykler, ellers var det med livet som indsats ;-)

I dag skinnede solen igen og jeg fik lokket Mille med ud og gå en tur langs fjorden. Lige meget hvor ofte jeg ser fjorden, bliver jeg altid betaget når jeg kommer rigtig tæt på. Det er et meget naturskønt område vi (aka. mine forældre) bor i og nogle gange glemmer man altså at sætte pris på det.

Frida nød solens stråler indendørs, hvilket bestemt også så meget behageligt ud.

Nu er jeg som sagt tilbage igen og det føles rart! Der er bare ikke noget som ens egen seng… Især efter at have været væk fra den så længe. I morgen vil jeg nyde feriens sidste dag med lidt praktiske gøremål og lidt træning inden den igen står på arbejde.

Jeg håber i har hafte en rigtig dejlig påske sammen med dem i holder af :)

 

2 kommentarer til Påskeferie i billeder

 1. Bitten
  9. April 2012 at 10:13 (2 years ago)

  Åh den kalkun dér! Den måtte bestemt godt være min aftensmad :)
  Ser ud til at du har haft en skøn ferie.

  Reply
 2. admin
  9. April 2012 at 19:39 (2 years ago)

  Den var virkelig også lækker :D Det kan i hvert fald anbefales, hvis du en dag får chancen :)

  Reply

Skriv en kommentar