Pastasalat med kylling og pesto aka. hurtig aftensmad

Jeg havde egentlig planer om at have en suppeuge, bare fordi jeg laver skidegod suppe og det er rart her i kulden. Men efter to dage tr√¶ngte jeg til noget andet ūüėõ Hehe. S√• da Mille foreslog pastasalat fik jeg en √•benbaring. Havde alt p√•n√¶r agurken, men skulle alligevel lige ud og handle et par sm√•ting.

 

Mens jeg stegte kylling og kogte pasta blandede jeg en lille salat, bestående af napolitana (or something like that) salat, en lille stump agurk, en medium size tomat, lidt majs og en smule solsikkekerner.

Jeg stegte 3 sm√• kyllingeinderfilet, krydrede dem med salt, peber og hvidl√łgskrydderi og skar dem i sm√• bidder da de var f√¶rdigstegt. Man kan jo ogs√• snildt lave det uden kylling, men jeg er p√• en mission, hvor det er vigtigt for mig at f√• min protein til aften, eftersom jeg ikke rigtig f√•r det i l√łbet af dagen.

Jeg brugte fuldkornspasta og blandede det med en skefuld r√łd pesto af faktas den bedste.

Derefter dryssede jeg lige med en smule parmesan ost. Det fik jeg dog ikke lige med på billedet.

Til sidst blev det hele blandet sammen i en skål og var klar til servering.

Bum Рaftensmad på 15 minutter! Og det smagte skide godt! Det skal jeg lave igen, snart!

No Responses to “Pastasalat med kylling og pesto aka. hurtig aftensmad”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*