Powerhoop og armringe

Jeg har før skrevet om at jeg har trænet med powerhoop da jeg boede i Aalborg, og jeg kan se på statistikkerne her for siden at der er ret stor interesse for powerhoopen.

Til de af jer der ikke kender til den kan jeg lige kort fortælle at det er en tung og polstret hulahopring, der er noget større end dem vi kender fra Fætter BR. Den styrker musklerne i taljen, maven, hoften, numsen og benene, og så får man pulsen op og sved på panden af at bruge den. Mange tror det er svært at bruge den, men faktisk er det meget lettere end de små lette hulahopringe – jeg har selv afprøvet den på samtlige gæster jeg har haft og min egen lille statistik siger at 90% får den til at svinge første gang de prøver. Kan dog også godt afsløre at det dog ikke galdt for mig selv – det tog lige et par gange og en tålmodig instruktør i fitnesscenteret 😉

Det jeg egentlig vil frem til er at jeg er rigtig glad for mig og den har uden tvivl givet synlige resultater! Jeg tabte cm i taljen og om hoften og jeg fik gode mavemuller af det. Jeg har dog været slem… For jeg har ikke rigtig fået trænet med den efter jeg flyttede hjem. Men det er simpelthen for dårligt! Jeg har pladsen til det og masser af tid. Derudover mangler jeg i den grad den slags træning som jeg havde i Aalborg, her i byen – så nu må jeg tage sagen i egen hånd.

Jeg udfordrer derfor mig selv, bare en lille let udfordring til at starte på.

Udfordringen går ud på at jeg hver dag, de næste 7 dage, skal bruge min powerhoop minimum 10 minutter hver dag. Det lyder måske ikke af så meget, men tro mig, det er nok til at få sved på panden og til at det kan mærkes næste dag – i hvert fald i starten hvor man ikke er vant til det. Jeg har jo også en fortid med meget voldsomme blå mærker efter powerhoop dengang jeg prøvede det første gang, så derfor har jeg valgt at det ikke skal være mere end 10 minutter om dagen i denne omgang. I morges supplerede jeg så med nogle øvelser for maven og ryggen på min træningsbold.

Folkene bag powerhoopen har også lavet nogle armringe, der eftersigende skulle være rigtig gode for mormorarmene. Dem gad jeg rigtig gerne at prøve! Er der nogen der har erfaring med dem, hvor tunge mon de er? Den fine animation er lånt herfra, det håber jeg er ok 🙂

Related Posts
Leg med pulsur og spinning
Jeg er i gang!
NY shopping
Spinning

6 Discussion to this post

 1. Louise says:

  I hvilke fitnesss centre i Aalborg, bruger de sådan nogle hoops? 🙂

 2. admin says:

  Hej Louise. Jeg trænede i Aalborg ny helsecenter i Kayerødsgade. De brugte ringene i deciderede powerhoop hold, men de blev også flittigt brugt i mange af de andre timer 🙂

 3. Louise says:

  Okay, tak for svar 🙂

  Jeg træner i Fitness World, men har aldrig set nogen former for hoops hold 🙂

 4. rijaH says:

  Der står inde under bestilling at hver ring vejer 225g 🙂

 5. Rikke says:

  Kunne være man skulle anskaffe sig en … + armringe.

 6. admin says:

  @Louise: Tror også “mit” center var meget hurtige med at få holdene da det var helt nyt 🙂 Så det kommer nok! Ellers er det også oplagt hjemmetræning.

  @Rijah: Haha, ja jeg kunne jo bare læse hvad der stod 😉 Tak for info!

  @Rikke: Det er i hvert fald rigtig god motion 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *