Sidste dag i NY

I dag er sidste dag i New York. I morgen går turen hjem og selvom jeg først skal flyve kl 18, bliver jeg allerede hentet kl 13.30. I dag skal jeg derfor lige en sidste tur rundt og se om der er noget jeg er gået glip af. Jeg vil gerne lige finde en billig håndbagageløsning der er lidt større end min everlast rygsæk, har lidt pladsproblemer 😉

En af de ting jeg blev fristet med var tørklædet og vanterne på billedet. Begge dele til kun $5 – tørklædet kostede $20 før. Det er allerede i brug og jeg har været glad for det de sidste par dage, hvor jeg har haft de lange underbukser på pga. kulden.

Nu har jeg lige fået morgenmad fra min lokale Bagel-pusher og nu må jeg hellere lige testpakke igen… Butikkerne åbner først omkring kl 11 herovre synes jeg at have erfaret, så det nytter ikke så meget at gå ud tidligt for at shoppe. Jeg tror dog ikke jeg skal shoppe som sådan i dag, men en tur rundt skader jo aldrig 😉

Article Tags :
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

Discussion about this post

  1. Janne says:

    Ja, og så velkommen tilbage til kuuuuuuulden! (Eller der er vel også koldt i NY, men stadig)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *