Sommer i Santorini?

Jeg går stadigvæk og overvejer sommerferieplaner. Nu er det dog nået til at Mille har kunne finde et hul i sommerferiekalenderen og har derfor mulighed for at tage med, hvilket jo er perfekt! Hvis vi mod forventning ikke kan få det til at passe sammen, ja så tager jeg sgu afsted alene 🙂

Nå, men vi snakkede lidt frem og tilbage om destination og synes det skulle være noget nyt. Nu har vi været i Tyrkiet så mange gange at det kunne være sjovt at prøve noget andet. Og Mille er jo efterhånden en rigtig dygtig fotograf og hun har virkelig inspireret mig til at se det smukke i de særeste ting… Derfor er det også oplagt at tage et sted hen hvor der i den grad er noget at tage billeder af. Så da snakken faldt på Grækenland var Mille game. Dagen efter kom hun og sagde at vi skulle til Santorini da der er masser af hvide huse med blå tage osv. Picture perfect…

Jeg er game så længe der er sol, varme, pool, god mad og jeg har kufferten fyldt med gode bøger! Og når man ser på billeder derfra er jeg bare endnu mere på. Så nu krydser vi fingre for at vi kan komme afsted i august måned.

Er der nogle af jer der har været på Santorini og kan komme med nogle gode råd, steder man skal bo eller ikke skal bo, do’s and don’ts und so weiter?

Article Tags :
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

11 Discussion to this post

 1. Janne says:

  Hvor er det dog bare umenneskelig smukt! Man kan virkelig drømme sig væk, det er helt utroligt. Du skal tage MANGE fotos, hvis du tager afsted!

 2. tumling says:

  Jeg får da så meget lyst til at tag dertil også.. Vi ved stadig ik hva vi gør haha

 3. Marie says:

  Hej Anja,

  Jeg har på San Torini sidste år med min mor i en uge. Vi prøvede en masse caféer og havde en helt og aldeles favorit restaurant, som du bestemt skal prøve, hvis du vælger at bo i samme ende af San Torini som os. Vi var også ude at se meget af øen og den er virkelig vidunderligt tårer-i-øjnene smuk!
  Hvis du sender mig en mail, skal jeg gerne give dig mere information om de enkelte steder/tips osv. jeg skal bare lige være i nærheden af visitkort fra restauranten og andet fra da vi var afsted inden jeg kan skrive om det.

 4. admin says:

  @Janne: Ja det er det godt nok!! Jeg skal tage uendeligt mange billeder hvis jeg kommer derned, det lover jeg 😀

  @tumling: Ja der er altså mange spændende steder man gerne vil se!

  @Marie: Feeedt 😀 Jeg sender dig lige en mail senere på dagen 😀

 5. Mille says:

  Der er FOR flot. Jeg kan ikke sige nej til dét. Må hellere se at købe nogle flere memory cards og batterier. 😉

 6. admin says:

  Ja du må hellere lige opdatere dit grej så det er klar til vandreture i utopia 😛

 7. Ann says:

  Jeg siger bare, tag af sted! Vi var der for et par år siden, kæresten og jeg – og der er skønt! Øens størrelse er til at overskue. Men I skal bo på Santorinis venstre side, der er kønnest (og dyrest) men det ville vi ønske at vi havde fået at vide. Vi boede ved byen Kamari på øens højre side, og der var meget beskidt og vi ville hellere havde været på den anden side… Men der er billedskønt på øens venstre side og i Oia finder I den smukkeste solnedgang. Den er snart verdenskendt for det – folk stiller op og ser at solen går ned, det er ret spetakulært. I skal også over at se Vulkanen på den tilstødende ø… Og Og og! Jeg kunne blive ved. Sig endelig til hvis du vil vide mere. Kan kun sige at det er er skønt sted!

 8. admin says:

  Hej Ann, arj hvor lyder det fedt! Og tak for tips’ne, kan godt være jeg lige vender tilbage 😀 Men altid dejligt lige at vide hvor man skal bo og ikke skal bo!

 9. Ann says:

  Det gør du endelig bare, Anja, vil meget gerne give rejsetips.. 😉 og inden I tager afsted skal I tage at se Fire veninder og et par jeans 1 og 2, den foregår lidt på øen. Det er ret sjovt at se.

 10. Leif H says:

  Hej Anja
  Vil bare gøre dig påmærksom på nogle rigtige fede rejsetips fra Santorini på FDM Travels hjemmeside, som jeg selv fik inspiration fra…men jeg kommer desværre nok først afsted til næste år.
  Super tur til dig
  Leif

 11. admin says:

  Hej Leif!
  Mange tak for linket, det vil jeg helt sikkert kigge nærmere på!
  Mvh Anja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *