Sommerferien er bestilt!

Og turen går til Santorini!

Jeg har fået lov at holde lidt ferie i år også (tak for det 😀 ) og jeg skrev jo om for nylig at Mille også havde fået mulighed for det samme. Så nu har vi slået pjalterne sammen og bestilt rejsen.

Vi sad og kiggede på det igår, men var ved at opgive lidt på Santorini da det godt nok er dyrt. For 2 personer i en uge kom det hurtigt op på 14-15.000 kr, hvilket for os er ret mange penge. Derfor overvejede vi en kort overgang Kreta eller andre billigere alternativer hvor der er flere muligheder. Vi har kun fundet Apollo blandt de større danske rejseselskaber, som flyver direkte til Santorini, og det så desværre lidt sort ud.

Om der så er noget vi har overset eller om det er kommet lige pludselig er jeg ikke helt klar over. Men pludselig var der en fane der hed augustpriser, og sørme om ikke der var enkelte gode tilbud!.

Så nu kommer vi afsted en uge for omkring 6.500 kr tilsammen! Til Santorini! Det er altså en ret god deal taget i betragtning af hvor sent vi bestiller. Havde vi købt præcis samme rejse på den svenske side havde det kostet 14.000 kr! Så vi føler os heldige!

Vi skal bo i byen Kamari, som eftersigende er en af de større turiststeder. Ann skrev godt nok til mig at der var lidt beskidt der og at vi skulle sigte efter at bo på den venstre side af øen, men det kan ikke rigtig lade sig gøre med de priser 😉 Men hotellet ser rigtig hyggeligt ud og jeg glæder mig så meget til at komme på opdagelse et helt nyt sted!

Nu har jeg f.eks. været i Alanya, Tyrkiet så mange gange at man ved præcis hvor man skal gå hen. Så bliver rigtig rart at komme til et sted hvor alt er nyt! Og nøj hvor skal vi bare tage en masse fine billeder!

Article Tags :
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

4 Discussion to this post

 1. Rikke says:

  Hvor lyder det bare lækkert!! 🙂

 2. Mona says:

  Åh hvor lyder det bare lækkert!!! Og billigt! 😀

 3. Janne says:

  Jeg beklager så meget Anja, men fuck dig! Hahaha 😀 ej, jeg er simpelthen bare så HAMRENDE misundelig altså!!!!

 4. admin says:

  Jeg glæder mig også meget!!
  Men Janne du skal jo have en baby, det er jeg også lidt misundelig på. Haha 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *