Sommerferien er bestilt

 

Der har været lidt ændringer i Milles og mine sommerferieplaner. Det startede med interrail i 3 europæiske lande, blev til 1½-2 uger i Østrig og nu har vi betalt for 2 ugers charterferie til Alanya, Tyrkiet.

Vi vil stadigvæk gerne udleve drømmene om Østrig, men har indset at det kommer til at koste langt mere end en charterferie. Og eftersom vi begge er studerende og at jeg står uden SU fra om en måneds tid, så har vi ikke råd til det. Så nu er det blevet til 2 ugers ferie i et af vores yndlingslande. Og nu glæder jeg mig som et lille barn.

Jeg glæder mig til det tyrkiske køkken, jeg skal så meget hamstre krydderier med hjem! Og jeg glæder mig til stemningen, poolen, stranden og ja, bare ferie. Og faktisk er det virkelig lang tid siden mig og Mille har været på ferie sammen. Jeg tror det må have været da jeg gik i 8. eller 9. klasse og det var også i Tyrkiet. Siden da har vi været på ferie hver for sig med vores mor og så ellers med veninder, kærester osv. Men nu bliver det bare os to, nice 🙂

Vi har bestilt en 2-værelses lejlighed på et hotel tæt på centrum og havnen i Alanya, det ser mægtig hyggeligt ud. Det skal vi nok blive glade for.

Nå, nu behøver jeg ikke stresse mere over sommerferien i denne omgang. Nu må jeg så bare igang med at blive klar til at flashe badetøjet *gys*… Skal vist have gang i løbeture, bolden og powerhoopen for fuld styrke!

Article Tags :
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *