Spinning

Nu har jeg været til min første spinningtime og som forudset kunne det godt gå hen og blive et hit! Det har al det jeg godt kan lide:

 • Høj musik
 • God musik
 • Tempo
 • Det er hårdt
 • Dygtig og entusiastisk instruktør

Noget af det jeg holdt rigtig meget af da jeg trænede i Aalborg Ny Helsecenter var når instruktøren formåede at presse én til det yderste og man gik derfra nærmest sitrende fordi musklerne bare var trætte. Dog var det samtidig fedt fordi man gik derfra med et smil på læben fordi man bare havde haft en sjov og hyggelig time samtidig med man svedte tran.

Dét har jeg savnet her i Præstø. Der er jo ikke så mange hold at vælge imellem og jeg må indrømme at min glæde ved zumba er forsvundet en smule. Det er stadigvæk en fed træningsform men den koreografi der bliver brugt hernede er ikke lige mig og den har desuden været præcis det samme alle de gange jeg har været med. Derudover synes jeg der mangler energi og den glæde som jeg oplevede i Aalborg. Måske det bare er farligt at sammenligne nu hvor jeg bare har haft den ene succesoplevelse på den anden i Aalborg.

Boldtræningen som jeg også var vild med i Aalborg fungerer slet slet ikke hernede, der er lidt for meget pilates og rytmegymnastik over det. Jeg vil kæmpe og svede og styrke min krop!

Men pump og spinning bliver helt sikkert det jeg vil gå all in på mens jeg er her i Præstø. Det her begynder hold er der 3 gange mere, de to næste søndage og så igen næste torsdag. Ved ikke om jeg kan komme på torsdag, men jeg er i hvert fald meldt på til søndagene.

En ting dog… Tror jeg må ud og købe de der cykelshorts med indlæg i, fik da godt nok lige en øm nummi. Sidst i timen var det værst.

Det bedste af det hele var dog den glæde instruktøren udstrålede! Den har jeg ikke set siden Aalborg og jeg synes bare at det er så vigtigt med den udstråling. Det motiverer helt vildt!

Related Posts
Leg med pulsur og spinning
Jeg er i gang!
NY shopping
Powerhoop og armringe

5 Discussion to this post

 1. Marie says:

  Fedt at du kan li’ spinning og tak fordi du delte det. Jeg har kun prøvet det én gang – og det var for mange år siden, men kan være at jeg kan få taget mig sammen til at prøve det igen efter din varme omtale.

 2. Kathrin says:

  Ej hvor sjovt, jeg har også trænet i Aalborg Ny Helsecenter da jeg boede i nordjylland. Hvilken instruktør er det du omtaler derfra? 🙂

 3. admin says:

  @Marie: Jeg er i hvert fald ret sikker på jeg kunne gå hen og blive afhængig, så synes da du skal prøve det igen 😀

  @Kathrin: Nej hvor pudsigt. Jamen jeg kan jo li dem allesammen, men især Frederikke og Lotte har vundet mit hjerte 🙂

 4. Belinda says:

  Jeg elsker spinning 😉
  Men jeg behøver altså ikke de bukser, og hvis jeg gjorde, købte jeg dem ikke 😛

 5. admin says:

  Jeg ved heller ikke om det er 100 % nødvendigt, men det sidste kvarter tog den en del af min opmærksomhed at jeg var øm i bagdelen, så hvis det kan afhjælpes lidt med bukser er det jo alletiders 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *