Taknemmelig!

Igår skrev jeg om at jeg gerne ville anskaffe mig en saftpresser, og her til morgen vågner jeg op og ser at en læser, Heidi, tilbyder mig præcis samme saftpresser GRATIS! Hun har en stående som hun ikke bruger, og den tilbyder hun mig. Det er simpelthen det største jeg længe har været ude for, hvor er det fantastisk at der findes så gavmilde mennesker derude.

Jeg er så taknemmelig at det er svært at sætte ord på 🙂 Jeg lover jer at jeg skal lave en masse spændende juicer nu, og jeg vil naturligvis holde jer opdateret her på bloggen om hvordan det udvikler sig. Jeg har aftalt med Heidi at jeg henter saftpresseren i morgen og jeg glæder mig til at komme igang.

Tak Heidi <3 Du er dagens heltinde!

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Tumling says:

    Ej hvor er det fedt.. Super fed besked at vågne op til =) Har også overvejet sådan en fætter da jeg ska til at tag mig sammen og få tabt mig.. Så burde sådan en fætter jo lige være sagen.. Ifølge mig haha

  2. admin says:

    Ja det er bare så sødt af hende! Der er i hvert fald ingen tvivl om at det er sundt med juicer, men der skal nok mere til end blot det, for at tabe sig 🙂 Men en rigtig god måde at få alle de vigtige næringsstoffer på hvis man ikke spiser så mange forskellige grøntsager som mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *