Tenerife i farver

Indtil jeg er tilbage på Djævleøen igen, vil jeg gerne lige dele nogle flere billeder med jer, fra Tenerife. Jeg var meget betaget af den frodige natur dernede og der var så mange flotte blomster og planter som blev offer for mit kamera. Farverne er fantastiske og står i stor kontrast til naturen herhjemme som den ser ud lige nu. De er smukke på hver sin måde! Billederne fra Tenerife har dog lidt mere “pang”. I kan jo selv bedømme hvad i synes :)

Recent Posts

5 Responses to “Tenerife i farver”

 1. 30. January 2011

  Guapizimo Reply

  Det er da guf for øjnene med alle de blomster og farver! :)

 2. 30. January 2011

  Kira Reply

  Du har ret, Anja… Der er vist en del mere “pang” på Tenerifes natur end på vores egen i øjeblikkket. 😉
  Lækre billeder!

 3. 30. January 2011

  Rikke Reply

  Tenerife er bare en smuk ø! Kunne godt finde på at tage på ferie der igen 😉

 4. 1. February 2011

  Lavanda Reply

  mange for for at du fjernede mig kommentar

 5. 2. February 2011

  admin Reply

  @Lavanda: Jeg ser ingen grund til at du skal lave direkte reklame for dine resorts på min blog :) Den slags reklame koster penge og derfor har jeg fjernet din kommentar. Den anden du skrev har spamfilteret selv fjernet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*