Tenerife i farver

Indtil jeg er tilbage på Djævleøen igen, vil jeg gerne lige dele nogle flere billeder med jer, fra Tenerife. Jeg var meget betaget af den frodige natur dernede og der var så mange flotte blomster og planter som blev offer for mit kamera. Farverne er fantastiske og står i stor kontrast til naturen herhjemme som den ser ud lige nu. De er smukke på hver sin måde! Billederne fra Tenerife har dog lidt mere “pang”. I kan jo selv bedømme hvad i synes 🙂

Article Tags :
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

5 Discussion to this post

 1. Guapizimo says:

  Det er da guf for øjnene med alle de blomster og farver! 🙂

 2. Kira says:

  Du har ret, Anja… Der er vist en del mere “pang” på Tenerifes natur end på vores egen i øjeblikkket. 😉
  Lækre billeder!

 3. Rikke says:

  Tenerife er bare en smuk ø! Kunne godt finde på at tage på ferie der igen 😉

 4. Lavanda says:

  mange for for at du fjernede mig kommentar

 5. admin says:

  @Lavanda: Jeg ser ingen grund til at du skal lave direkte reklame for dine resorts på min blog 🙂 Den slags reklame koster penge og derfor har jeg fjernet din kommentar. Den anden du skrev har spamfilteret selv fjernet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *