The A-team

Mine to nærmeste kollegaer hedder det samme og deres navn starter med A, præcis som jeg gør. Så ind imellem kommer der mails der starter med 3 x A, A team eller triple A. Derfor er der lidt en intern joke med alle de A’er. Og det fortsætter lidt endnu…

Nu har jeg jo så fået min lille dyt, som jeg har døbt Ally i samråd med min veninde. Den skulle jo have et navn og det skulle afspringe af Alto. Jeg kunne kun komme på Allan, men det er bare ikke så fedt vel? Og veninden siger at biler skal være damer, så nu blev det Ally og det er som om det ikke kunne være anderledes nu.

Mig og Ally er et team nu… Anja og Ally, AA, A&A, The A-team… Jow jow, det klinger! Et match made in heaven!

I går var det en uge siden vi kørte vores første tur på arbejde sammen og jeg er allerede blevet mange erfaringer rigere. Så hvad har jeg erfaret på en uge med egen bil?

 • Det er skide godt med en lille og kvik bil når man skal battle om parkeringspladser lørdag formiddag i centrum. Ha! Tag den store tykke stationcar!
 • Jeg er ikke fan af hele det der koncept med frost og is på ruderne… Kom så forår!
 • Dag 1 med GPS erfarer jeg præcis hvorfor jeg ikke kan leve uden, da jeg kommer galt ud af en rundkørsel og ender ude på bøhlandet udenfor Slagelse. Tak Garmin, fordi vi kom sikkert hjem alligevel! Det var nok ikke gået uden dig.
 • Jeg hader stadigvæk når der kommer en lastbil kørende imod mig – især i mørket!
 • Det gjorde ondt dybt ind i hjertet, da jeg torsdag eftermiddag kommer ud til en bil der er blevet skidt på af en virkelig dårlig fugl… Ud over det hele… På taget, på ruderne og endda på døren. Lorte dyr – næste gang pløkker jeg jer!
 • 10 minutter fra eller til om morgenen, kan tydeligvis gøre den helt store forskel når man skal ud af byen!
 • Jeg kommer håbløst bagud med at læse blogs, da jeg tidligere har brugt transporttiden på det.
 • Jeg kan rent faktisk nå hjem og holde eftermiddag! Var hjemme 16.10 forleden… Whaaaat! Det er jo helt crazy. Jeg må få mig en hobby så jeg kan udfylde al den tid!

Nå og hvad er der ellers sket… Bum bum… Min fod er ikke blå mere! Men den er stadigvæk ret øm ude på siden. Håber det går væk før eller siden! Og så har chefen gjort det helt officielt over for alle i afdelingen at jeg nu er fastansat, yay 😀 Og jeg er atter kommet i rejsehumør. Jeg giver kulden skylden! Jeg satser på at det bliver muligt at holde en uges ferie her i løbet af marts eller april og går og funderer lidt over hvad jeg vil lave. Skal det være storby ferie, eller en uge i solen? Hmm… Jeg ved det ikke helt. Jeg satser på at holde 4-5 ugers sommerferie med masser af sol, så måske storbyferie er perfekt som forårsferie. Ah well, det er jo luksusproblemer. Har i nogle kommende ferieplaner?

KH the A-team

Related Posts
Ud på eventyr

2 Discussion to this post

 1. Lika says:

  Haha, kan lige se for mig hvordan du drøner rundt 😀 Hvad med et smut til Barcelona? Der ville jeg gerne hen. Både sol og storby = perfekt 🙂 Drager selv til Sydamerika samt USA (vestkysten) til sommer så indtil da må jeg hygge mig herhjemme og vente på foråret 🙂

  • admin says:

   Hej Lika,
   Haha, ja vi cruiser landet tyndt gør vi 😛 Ja Barcelona er ikke noget dumt forslag! Der skulle være fantastisk har jeg hørt. Nøj det lyder lækkert! Hvor længe skal du rejse rundt? Jeg er da slet ikke misundelig 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *